»Ψηφιακό και Πράσινο. Πανεπιστήμιο!»

 

Μία ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα συζήτηση με τον Πρύτανη κ. Θεοδουλίδη και τους Αντιπρυτάνεις κ. Σαρηγιαννίδη και κ. Ιορδανίδη είχε ο βουλευτής Ν. Κοζάνης Στάθης Κωνσταντινίδης, σε πρόσφατη επίσκεψή του στο Πανεπιστήμιο της Δυτικής Μακεδονίας, όπου αντάλλαξαν απόψεις για τις προοπτικές του ιδρύματος και τη θέση του στον νέο ακαδημαϊκό χάρτη, αλλά και για τον ρόλο του στην ανασυγκρότηση της περιοχής μας στη νέα εποχή.

Στη τέλος της συνάντησης, ο βουλευτής Στάθης Κωνσταντινίδης δήλωσε:

«Κατά κοινή παραδοχή, το πανεπιστήμιό μας διαθέτει όλες τις προϋποθέσεις για να αποτελέσει βασικό εταίρο στον σχεδιασμό και στην υλοποίηση της δίκαιης μετάβασης. Με μεγάλη χαρά πληροφορήθηκα από τους οικοδεσπότες ότι φιλοδοξούν να αποτελέσει το ίδρυμά μας, το πρώτο πράσινο και ψηφιακό πανεπιστήμιο, στο οποίο το σύνολο της καταναλισκόμενης ενέργειας για θέρμανση, ψύξη, ηλεκτρισμό και μετακίνηση θα παράγεται από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, στις εγκαταστάσεις του και στις πέντε πόλεις, ενώ το #eCampus θα υποστηρίζει όλες τις υπηρεσίες και συναλλαγές της λειτουργίας του ψηφιακά.

Από την πλευρά μου ζήτησα από τους ακαδημαϊκούς δασκάλους να γίνουν, προς όλες τις κατευθύνσεις, πομποί του μηνύματος ότι δεν διεκδικούμε στη βάση των αδυναμιών μας αλλά στη βάση των πολλών δυνατοτήτων μας.»

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 6,Φεβρουάριος, 2020, 10:41 μμ. στις Κατηγορίες photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr