Παρελθόν και επίσημα τα 37 νέα Τμήματα – Δεν θα μπουν στα Μηχανογραφικά 2020. Δείτε το ΦΕΚ

 

΄΄ Χαμένη και πάλι η Καστοριά αλλά και η Δ.Μακεδονία ΄΄

Πανελλαδικές 2020: Εκδόθηκε το ΦΕΚ της Υπουργικής απόφασης «Ένταξη των Σχολών, των Τμημάτων και των Εισαγωγικών Κατευθύνσεων στα Επιστημονικά Πεδία» με το οποίο καταργούνται τα 37 Τμήματα που είχαν ιδρυθεί από την προηγούμενη ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας, έως ότου να επανεξεταστούν από τη νεοσύστατη Εθνική Αρχή Ανώτατης Εκπαίδευσης (ΕΘΑΑΕ). Ακόμη, σύμφωνα με την απόφαση αλλάζει Επιστημονικό Πεδίο το Τμήμα Γεωγραφίας του Χαροκοπείου. Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΕΘΑΑΕ, Περικλή Μήτκα, τα 37 νέα τμήματα πανεπιστημιοποιημένων πρώην ΤΕΙ που έχει ανασταλεί η λειτουργία τους λόγω επικείμενης αξιολόγησης δεν θα λειτουργήσουν ούτε την επόμενη ακαδημαϊκή χρονιά, καθώς τα μηχανογραφικά των πανελλαδικών εξετάσεων του καλοκαιριού θα ανακοινωθούν προτού ολοκληρωθεί αυτή η διαδικασία. Αναλυτικά οι αλλαγές ανά Επιστημονικό Πεδίο: Στο εδάφιο 1. «ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΠΕΔΙΟ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΩΝ, ΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ» της παρ. 2 του άρθρου 1, της ανωτέρω απόφασης, υπό τον τίτλο «ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ», διαγράφονται:

 

 

Πληροφορίες και από Foititikanea.gr 

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 11,Φεβρουάριος, 2020, 11:05 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr