Ραγδαίες οι εξελίξεις στην Π.Ε Καστοριάς. Σφοδρή η αντίδραση των εργαζομένων του Κέντρου Υγείας Άργους Ορεστικού προς τον Βουλευτή Ν.Δ Ζήση Τζηκαλάγια

Η Ν.Δ μαζί με την κυβέρνηση θέλουν να υποβαθμίσουν του κέντρο υγείας σε περιφερειακό ιατρείο επειδή το μπερδέυουν με το κέντρο αποκατάστασης.

Υπάρχει θέση-πρόταση από το γραφείο του πρωθυπουργού της Θεσσαλονίκης;

Σε δραματική κατάσταση η Π.Ε Καστοριάς. Κλείνουν η υποβαθμίζονται τα πάντα σιγά σιγά και ελάχιστες είναι οι τοπικές αντιδράσεις.

Πριν λίγο και οι εργαζόμενοι από το Κέντρο Υγείας του Ά.Ορεστικού, όπου μάλλον θέλουν να το υποβαθμίσουν, αντέδρασαν εντονότατα κατά του βουλευτή Ν.Δ διαμαρτυρόμενοι

΄΄ Δεν είναι δυνατόν ο κ. Τζηκαλάγιας (ιατρός στο επάγγελμα) να μην γνωρίζει ότι για να λειτουργήσει το ΚΕΦΙΑΠ πρέπει να προσληφθεί εξειδικευμένο προσωπικό και ότι δεν μπορεί να λειτουργήσει με την συνδρομή των Γενικών ιατρών του Κέντρου Υγείας, οι οποίοι προσλήφθηκαν για να υπηρετήσουν του σκοπούς της Πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας και όχι για να κληθούν να αντιμετωπίσουν ασθενείς με χρόνια σοβαρά προβλήματα που απαιτούν ειδική μεταχείριση και γνώσεις.

Την Παρασκευή 7/2/2020 ο Υπεύθυνος Συντονισμού της Επιστημονικής Λειτουργίας του Κέντρου Υγείας Άργους Ορεστικού, ο Πρόεδρος του Συλλόγου εργαζομένων και δύο μέλη επισκεφτήκαμε τον βουλευτή Νέας Δημοκρατίας Ν. Καστοριάς κ. Τζηκαλάγια Ζήση για να του θέσουμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο φορέας μας.  Αιφνιδίως και προτού προλάβουμε να μιλήσουμε μας ενημέρωσε ότι δεν μπορεί να μας βοηθήσει διότι σε  συνεργασία με το Υπουργό Υγείας κ. Κικίλια και τον διοικητή της 3ης ΥΠΕ Μακεδονίας κ. Μπογιατζίδη έχουν προβεί στις κατάλληλες ενέργειες για την αναβάθμιση  του ΚΕΦΙΑΠ Άργους Ορεστικού, τονίζοντας ότι δεν μπορεί να λειτουργήσουν δυο μονάδες υγείας σε απόσταση ενός χιλιομέτρου. »  

 

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 11,Φεβρουάριος, 2020, 3:53 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr