Μπέρδεμα στο Δ.Σ Καστοριάς. Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΠΥΡΟΥ μιλά για προϋπολογισμό που θα γίνει αλλά αυτός έχει γίνει και έχει ψηφιστεί και από την ίδια πριν μέρες……

Βίντεο – Δήμος Καστοριάς. Η στιγμή όπου έχουν γίνει οι καταγγελίες για την ΜΑΚΕΔΝΟΣ ( χωρίς άδεια από το 2014 και χρέος 300.000) και η Κατερίνα Σπύρου ρωτά τον πρόεδρο της Μακεδνός  Σ.Πέλκα :

Κ.Σπύρου : ΄΄επειδή είναι η εποχή των προϋπολογισμών πως θα κάνετε τον προϋπολογισμό; θα είναι ελλειμματικός, έχει γίνει ο προϋπολογισμός;……

Σ. Πέλκας : κ.Σπύρου μάλλον κάτι δεν διαβάσατε σωστά, έσοδα έξοδα τα έχουμε όλα περασμένα ΄΄

Προς έκπληξη όλων όμως ο πρόεδρος του Δ.Σ Κ.Μηταλίδης θυμίζει στην κ.Σπύρου πως ο προϋπολογισμός για την ΜΑΚΕΔΝΟΣ έχει γίνει, έχει ψηφιστεί από την οικονομική επιτροπή, τον ψήφισε και η ίδια η Κατερίνα Σπύρου η οποία μάλιστα προήδρευσε στην συγκεκριμένη Ο.Ε για την ψήφιση αλλά έδειχνε να μην το θυμάται. H ίδια λίγο αργότερα φώναζε προς το προεδρείο πως εννοούσε πως δεν θυμάται να ψήφισε ελλειμματικό προϋπολογισμό.Ο ψηφισμένος βέβαια από όλους και από την ίδια προϋπολογισμός δεν είναι ελλειμματικός διότι προβλέπει ποσά που ξεπερνούν τις 250.000 η 260.000 οπότε δεν μπαίνει κανένα θέμα.

Ο Δήμαρχος Καστοριάς την χαρακτήρισε απροετοίμαστη για να πάρει την απάντηση ΄΄δεν ντρέπεστε καθόλου γι’ αυτά που λέτε΄΄.

Το τι έγινε αμέσως μετά δείτε το στο βίντεο του alphafm.gr

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 12,Φεβρουάριος, 2020, 1:07 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, video, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

1 σχόλιο για “Μπέρδεμα στο Δ.Σ Καστοριάς. Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΠΥΡΟΥ μιλά για προϋπολογισμό που θα γίνει αλλά αυτός έχει γίνει και έχει ψηφιστεί και από την ίδια πριν μέρες……”

 1. Bat-Man

  Αλλού βαράν τα όργανα, αλλού χορεύει η νύφη.

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr