Υπογράφηκε η σύμβαση και ξεκινά άμεσα η αντικατάσταση του εσωτερικού δικτύου ύδρευσης πόλης Καστοριάς

Δ.Τ – Υπογράφηκε τη Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου, από τον Δήμαρχο Καστοριάς, Γιάννη Κορεντσίδη και την ανάδοχο εταιρεία “ARXITEX ATE” η σύμβαση για την αντικατάσταση του εσωτερικού δικτύου ύδρευσης πόλης Καστοριάς.

Πρόκειται για ένα σημαντικό έργο, μεγάλης σημασίας, προϋπολογισμού 9.950.000€, με το οποίο θα κατασκευασθεί ένα σύγχρονο και λειτουργικό εσωτερικό δίκτυο ύδρευσης σε όλο τον πολεοδομικό ιστό της πόλης, συνολικού μήκους 48 χιλιομέτρων.

Οι εργασίες θα ξεκινήσουν τον προσεχή Απρίλιο και θα ληφθεί ιδιαίτερη μέριμνα ώστε να υπάρχει η ελάχιστη δυνατή όχληση στους κατοίκους της πόλης, οι οποίοι θα ωφεληθούν σε πολλαπλά επίπεδα ενώ θα προκύψει σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας και υδατικών πόρων.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 25,Φεβρουάριος, 2020, 11:53 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr