Οι Βρετανοί ξεκίνησαν ΤΕΣΤ σε όσους έχουν επισκεφτεί την Ιταλία ακόμη και χωρίς να εκδηλώνουν κάποιοι άνθρωποι συμπτώματα

Η Βρετανία συγκεκριμένα ξεκίνησε τυχαίους ιατρικούς ελέγχους για προσβολή από τον κορονοιό σε ασθενείς της γρίπης ώστε να υπάρχει σε λειτουργία ένα σύστημα έγκαιρης ειδοποίησης σε περίπτωση που η διάδοση της επιδημίας θα αυξηθεί στην χώρα.

«Ενισχύουμε τα μέτρα επιφυλακής εξαιτίας της εμφανούς εξάπλωσης του ιού σε χώρες εκτός της ηπειρωτικής Κίνας», δήλωσε ο ιατρικός διευθυντής της Υπηρεσίας Δημόσιας Υγείας της Αγγλίας Πολ Κόσφορντ στο ραδιόφωνο του BBC.

Η Βρετανία έχει καταγράψει μέχρι σήμερα 13 κρούσματα του Covid-19 . Το ξέσπασμα της επιδημίας επιδεινώθηκε στην βόρεια Ιταλία και διαδόθηκε στην Ισπανία, Αυστρία, Ελβετία, Κροατία και Γαλλία μέσω ατόμων που είχαν πρόσφατα επισκεφθεί την βόρεια Ιταλία.

Στην Βρετανία, οι τυχαίοι ιατρικοί έλεγχοι για τον ιό θα διεξάγονται σε 11 νοσοκομεία και 100 ιατρικά κέντρα σε ανθρώπους που έχουν συμπτώματα γρίπης, δηλαδή βήχα, δύσπνοια και πυρετό.

«Τα τεστ αυτά θα μας πληροφορήσουν εάν υπάρχουν ενδείξεις μόλυνσης ευρύτερης από αυτό που νομίζουμε. Δεν πιστεύουμε ότι αυτήν την στιγμή υπάρχουν τέτοιες ενδείξεις», πρόσθεσε ο βρετανός αξιωματούχος.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 26,Φεβρουάριος, 2020, 3:33 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr