Ματαίωση προγραμματισμένης σύσκεψης στον Δήμο Άργους Ορεστικού 

Στο πλαίσιο της εφαρμογής της υπ’ αριθ. 13776/27-02-2020 Κοινής Υπουργικής Απόφασης των Υπουργών Προστασίας του Πολίτη, Υγείας και Εσωτερικών για τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας και την αποφυγή συναθροίσεων κοινού αφενός, και αφετέρου επειδή τη στιγμή αυτή πραγματοποιείται ευρεία σύσκεψη στην 3η ΥΠΕ για το θέμα του κορωνοϊού με συμμετέχοντες όλους τους φορείς υγείας της Π.Ε. Καστοριάς, ο Δήμος Άργους Ορεστικού, έχοντας ιδιαίτερη ευαισθησία στα θέματα δημόσιας υγείας και υγιεινής που προέχουν όλων των άλλων σοβαρών θεμάτων και ζητημάτων, ενημερώνει ότι:

 

Η προγραμματισμένη δημόσια ευρεία σύσκεψη των άμεσα εμπλεκόμενων φορέων και πολιτών που είχε προγραμματισθεί για σήμερα Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου (ώρα 2.30 μ.μ.) στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου και με θέμα τη συνέχιση της απρόσκοπτης λειτουργίας του Κέντρου Υγείας και του ΚΕΦΙΑΠ  Άργους Ορεστικού, αναβάλλεται.

 

Η νέα ημερομηνία πραγματοποίησης της σύσκεψης θα ανακοινωθεί  με το πέρας των έκτακτων μέτρων που ορίζει η ως άνω ΚΥΑ και με νέο δελτίο τύπου.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 28,Φεβρουάριος, 2020, 12:53 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr