Αδαμόπουλος ΄΄Μακάρι να μπορούσα να ξαναφορέσω τη στολή και να πάω κοντά στους συναδέλφους να συνδράμω στο έργο τους! ΄΄

Όταν νεαρός Υπίατρος υπηρέτησα ως Διοικητής του Λόχου Υγειονομικού στην 21η Επιλαρχία Υποστηρίξεως στην Κομοτηνή, ένα απόφθεγμα είχαμε οδηγό, γραμμένο στο έμβλημα της Ταξιαρχίας: «ΟΥ ΠΟΣΟΙ ΑΛΛΑ ΠΟΥ» (Δηλαδή όχι πόσοι είναι οι εχθροί, αλλά πού είναι)!!
Αυτές τις δύσκολες ώρες που περνάει η πατρίδα μας, διαπιστώνουμε ότι η πλειοψηφία του ελληνικού λαού είναι κοντά στο Στρατό και στην Αστυνομία που κρατάνε γερά στα σύνορα. Λυπάμαι πραγματικά που κάποιοι, ευτυχώς λίγοι, σκέφτονται άνοιγμα των συνόρων χωρίς να υπολογίζουν τις συνέπειες! Όλοι βέβαια κρινόμαστε από τις πράξεις μας αλλά και από τις ΜΗ πράξεις μας! Εφιάλτες, εξάλλου, πάντα υπήρχαν και θα υπάρχουν!


Μακάρι να μπορούσα να ξαναφορέσω τη στολή και να πάω κοντά στους συναδέλφους να συνδράμω στο έργο τους!
Δηλώνω ΠΑΡΩΝ για όποτε με χρειαστεί η πατρίδα!

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 3,Μάρτιος, 2020, 11:34 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr