Μέτρα πρόληψης κατά της εξάπλωσης του νέου κορωνοϊού από τον Δήμο Εορδαίας.

 

Σε μια σειρά από προληπτικά μέτρα και ενέργειες προστασίας κατά της εξάπλωσης του νέου κορωνοϊού προχωράει ο Δήμος Εορδαίας. Πιο συγκεκριμένα:

  • Διανομή αντισηπτικών υγρών στα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου.
  • Διανομή συσκευασιών με αντισηπτικά μαντηλάκια στα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου.
  • Προγραμματισμός ενημερώσεων από ιατρούς στις σχολικές μονάδες.
  • Ήδη τοποθετήθηκαν μηχανισμοί με αντισηπτικά υγρά σε όλες τις δομές και τις υπηρεσίες του Δήμου Εορδαίας, με μέριμνα του ιατρού εργασίας.
  • Συνεννόηση και συνεργασία με τις αρμόδιες υπηρεσίες Δημόσιας Υγείας της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας. Συνεργασία Δημάρχου Εορδαίας με τον αρμόδιο Αντιπεριφερειάρχη κ. Ηλία Τοπαλίδη, με τον οποίο συζητήθηκαν θέματα συντονισμού και ενημέρωσης σε όλα τα επίπεδα.
  • Επαφή με ειδικά συνεργεία απολύμανσης από όπου μας γνωστοποιήθηκε ότι για να προχωρήσουν σε απολύμανση, πρέπει να υπάρχει συγκεκριμένος λόγος και ότι η προληπτική απολύμανση είναι ουσιαστικά χωρίς νόημα. Έχει ήδη ολοκληρωθεί η προεργασία σε επίπεδο διαδικασιών, για να γίνουν άμεσα εργασίες απολύμανσης αν και εφόσον χρειαστεί.

 

Τονίζουμε προς τους δημότες μας ότι λαμβάνουμε όλα τα μέτρα προστασίας, απαιτείται όμως από όλους μας να τηρούμε τους κανόνες υγιεινής και να ενεργούμε με υπευθυνότητα αλλά και ψυχραιμία. Ο Δήμος Εορδαίας θα λάβει οποιοδήποτε άλλο μέτρο χρειαστεί για την προστασία των συμπολιτών μας, αναλόγως των δεδομένων που προκύπτουν και πάντα με βάση τις οδηγίες των αρμόδιων φορέων.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 4,Μάρτιος, 2020, 12:04 μμ. στις Κατηγορίες photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr