Μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη της Π.Ε. Φλώρινας για την Ημέρα της Γυναίκας

 

Ο ρόλος και η θέση της γυναίκας είναι παράγοντες καθοριστικοί στο κοινωνικό γίγνεσθαι. Η σύγχρονη γυναίκα καλείται να ανταπεξέλθει με επιτυχία σε πολλαπλούς ρόλους, της μητέρας, της συζύγου, της νοικοκυράς, της αδερφής, της εργαζόμενης, δίνοντας μια καθημερινή και ξεχωριστή μάχη στο στίβο της ζωής, που οφείλουμε να εκτιμούμε και να επαινούμε αδιάλειπτα.

 

Η 8η Μαρτίου, Παγκόσμια ημέρα της γυναίκας, συνδέθηκε με τις διαμαρτυρίες και τους αγώνες των γυναικών σε διάφορα μέρη του πλανήτη για ίσες ευκαιρίες στην αγορά εργασίας και πλήρη ισότητα των δύο φύλων, καταλύοντας στερεότυπα και παρωχημένες αντιλήψεις.

 

Γίνεται όλο και περισσότερο αντιληπτό, ότι η οικονομική ανάπτυξη και η ενδυνάμωση της κοινωνικής συνοχής έχουν ανάγκη, από τη συμμετοχή περισσοτέρων γυναικών στη δημόσια και πολιτική ζωή του τόπου.

 

Αναμφίβολα, ο ετήσιος εορτασμός της ημέρας πρέπει να αποτελέσει το εφαλτήριο για εφαρμογή στην πράξη της ισότιμης αντιμετώπισης της γυναίκας. Της ανάδειξης όλων των στοιχείων που συνθέτουν τη γυναικεία παρουσία, σε ρόλο πρωταγωνιστικό, όπως της αξίζει.

 

Χρόνια Πολλά!

 

-Ο-

Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φλώρινας

 

ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΘ. ΚΙΟΣΕΣ

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 8,Μάρτιος, 2020, 11:05 πμ. στις Κατηγορίες photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr