Ολυμπία Τελιγιορίδου.Μήνυμα για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

 

8η Μάρτη – Μέρα υπενθύμισης των αγώνων των γυναικών για την ανεξαρτησία και την αναγνώριση της προσφοράς τους στο κοινωνικό σύνολο. Τιμούμε τις αγωνίστριες της ιστορίας και χαιρετίζουμε αυτές που συνεχίζουν να αγωνίζονται.

Σε μια εποχή ανάπτυξης της επιστήμης,  ραγδαίων τεχνολογικών εξελίξεων και παγκόσμιων αλλαγών  οι γυναίκες έχουν αποδείξει τις ικανότητές τους ανταποκρινόμενες στους πολλαπλούς ρόλους που καλούνται να υπηρετήσουν, συνδυάζοντας  με αποτελεσματικότητα, ανεξάντλητη δύναμη και δημιουργικότητα την προσωπική, οικογενειακή και επαγγελματική ζωή.

Ενώ φαίνεται η ισότητα των δύο φύλων να έχει επιτευχθεί, τουλάχιστον στον δυτικό κόσμο, στην πραγματικότητα οι γυναίκες εξακολουθούν να υφίστανται  διακρίσεις, στερούνται δικαιώματα και σε πολλές περιπτώσεις δίνουν μάχες για τα αυτονόητα.

Όσο εξακολουθούν να υφίστανται αυτές οι ανισότητες τόσο αυτή η μέρα θα είναι απαραίτητη για να μας θυμίζει τον δρόμο που έχουμε να διανύσουμε σαν κοινωνία για να εξαλειφθεί κάθε διάκριση. Είναι πλέον ώριμες οι συνθήκες ώστε η κάθε γυναίκα να αποκτήσει την ισοτιμία και την θέση που της αξίζει σε κάθε πτυχή της ζωής της και οφείλουμε να αγωνισθούμε όλοι μαζί, άνδρες και γυναίκες, ώστε να ξεπερασθούν τα στερεότυπα που θέλουν τις γυναίκες σε υποδεέστερους ρόλους.

 

                                                                             Ολυμπία Τελιγιορίδου

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 8,Μάρτιος, 2020, 11:07 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr