ΚΟΝΤΟΠΟΥΛΟΣ » H απογραφή του νέου δήμου έγινε με παράνομη διαδικασία»

Με απίστευτο τρόπο έγινε η απογραφή των εννέα δήμων. Στο δημοτικό συμβούλιο Καστοριάς κατά πλειοψηφία πέρασε, αλλά η όλη διαδικασία σύμφωνα με δημοτικούς συμβούλους είναι παράνομη.

Στο video δείτε παραδείγματα που δείχνουν ότι η όλη απογραφή έχει πολλά κενά, αλλά είναι ξεκάθαρο πως αρκετοί δημοτικοί σύμβουλοι δεν ασχολήθηκαν με κρίσιμες λεπτομέρειες.

Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου εκνευρισμένος με την επιχειρηματολογία του κ. Κοντόπουλου του φώναζε » είσαι βαρετός, είσαι βαρετός».

Από την άλλη, ο Χατζησυμεωνίδης βλέποντας το ναυάγιο του συντονισμού αλλά και γενικά της όλης εικόνας, έκανε συνεχόμενες παρατηρήσεις στους δημοσιογράφους στα ΜΜΕ ( το ξέρουμε ότι θα επιθυμούσατε να μην τα καλύπτουμε, αλλά δεν πειράζει θα συνηθίσετε) για τον τρόπο όπου τεχνικοί και δημοσιογράφοι κάνουν την δουλειά τους.

Δείτε και ακούστε στο video την οχλαγωγία που επικρατεί κατά την διάρκεια της συνεδρίασης. Αυτά γίνονται μόνο στο δημοτικό συμβούλιο Καστοριάς. Δείτε πόση διαφορά υπάρχει στο Ά.Ορεστικό με κανόνες, και όχι μόνο από τον Σ.Μπουρινάρη.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=88HnPEQVpgQ[/youtube]


 

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 23,Μάρτιος, 2011, 8:32 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr