Δεκάδες πολίτες μας ρωτούν με το νοσοκομείο της Καστοριάς τι γίνεται; Μπορούμε να πάμε;

 

Το νοσοκομείο της Καστοριάς δεν έχει δώσει καμία ανακοίνωση για οτιδήποτε συμβαίνει τα τελευταία 24ωρα.

Οι πολίτες είναι ανάστατοι, κρούσματα βγαίνουν θετικά, οι πάντες φοβούνται την επαφή με το νοσοκομείο, δεν γνωρίζουν τίποτα για ενέργειες, μέτρα και σκοπούς.

Πολίτες αποφεύγουν, με πολλούς κινδύνους όπως όλοι καταλαβαίνουμε να πάνε στο νοσοκομείο και πηγαίνουν με συμπτώματα δεξιά και αριστερά.

Δεν έχει ξαναγίνει ποτέ τέτοια κατάσταση, να έχουμε κρούσματα, σε προσωπικό, ασθενείς, γιατρούς, και μέχρι αυτή την ώρα η διοίκηση να μην έχει πει το παραμικρό.

Και στον alphafm.gr καθημερινά δεκάδες αναγνώστες ρωτούν για την εξυπηρέτηση στο νοσοκομείο το οποίο θα πρέπει επιτέλους άμεσα να δώσει κάποιες οδηγίες στους χιλιάδες πολίτες της Καστοριάς.

Καθημερινά γίνονται λάθη, ο ένας κολλάει τον άλλον και κανείς δεν δίνει την ενημέρωση των πολιτών ώστε να αποφευχθούν λάθη.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 11,Μάρτιος, 2020, 11:42 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr