Φροντιστήριο Αιχμή ΄΄δεν θα χαθεί ούτε λεπτό διδακτικής ώρας, συνιστούμε ψυχραιμία, προσοχή και κυρίως ευχόμαστε υγεία σε όλο τον κόσμο! »

Ανακοίνωση από την ΑΙΧΜΗ

Δ.Τ – » Μετά την απόφαση του Υπουργείου Παιδείας για την αναστολή λειτουργίας όλων των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων, το Φροντιστήριο Αιχμή, με απόλυτο αίσθημα ευθύνης για ένα ζήτημα που άπτεται της δημόσιας υγείας, θα παραμείνει κλειστό από σήμερα Τετάρτη 11/03 έως την Τρίτη 24/03.

Η υγεία μας είναι υπέρτατο αγαθό και δεν μπορεί να τεθεί υπό διαπραγμάτευση.

Από πλευράς μας θέλουμε να διαβεβαιώσουμε όλους τους μαθητές μας ότι δεν θα χαθεί ούτε λεπτό διδακτικής ώρας. Αναπληρώσεις και διαδικτυακά μαθήματα θα γίνουν σύμφωνα με τις οδηγίες που έχουν δοθεί.

Συνιστούμε ψυχραιμία, προσοχή και κυρίως ευχόμαστε υγεία σε όλο τον κόσμο! » 

 

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 12,Μάρτιος, 2020, 12:03 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr