Δήμαρχος Καστοριάς ΄΄Θέλουμε να εφησυχάσουμε τον κόσμο αλλά και να του επιστήσουμε την προσοχή, κυρίως για τις ευπαθείς ομάδες και τους ηλικιωμένους. ΄΄

Οι δηλώσεις του Αντιδημάρχου Κοινωνικής Αλληλεγγύης-Εθελοντισμού και Αθλητισμού, κ. Πέτρου Δοκόπουλου στη σημερινή έκτακτη συνέντευξη τύπου που παραχώρησαν μαζί με τον Δήμαρχο Καστοριάς, Γιάννη Κορεντσίδη.

Ο Δήμος Καστοριάς εξαρχής με μεγάλη σοβαρότητα και επιστημονική προσέγγιση έχει μία συνεχή ενημέρωση και πληροφόρηση για τα θέματα που αφορούν την εξάπλωση του κορονοϊού. Από την πρώτη στιγμή έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα. Έχει προστατέψει τα παιδιά και τα σχολεία και έχει δώσει οδηγίες στους εκπαιδευτικούς, ενώ υπάρχει καθημερινή επαφή με όλους τους αρμόδιους φορείς και καθημερινή ενημέρωση από τον Ιατρικό Σύλλογο Καστοριάς.

 

Θέλουμε να εφησυχάσουμε τον κόσμο αλλά και να του επιστήσουμε την προσοχή, κυρίως για τις ευπαθείς ομάδες και τους ηλικιωμένους.

 

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 11,Μάρτιος, 2020, 4:07 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr