ΕΚΤΑΚΤΗ παρέμβαση-ενημέρωση του alphafm.gr—-ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ στην ΚΑΣΤΟΡΙΑ. Πρέπει να σοβαρευτούμε, έχουμε πολλά επιβεβαιωμένα κρούσματα σε σχέση με τον πληθυσμό της περιοχής μας

 

Και….ακόμη είμαστε στην αρχή.

Τοπικά, να δούμε όλοι ΑΜΕΣΑ τι πρέπει να κάνουμε και να μην περιμένουμε τις γενικές οδηγίες οι οποίες ισχύουν για όλη την Ελλάδα και για περιοχές που δεν έχουν και δεν θα έχουν ίσως κανένα κρούσμα.

Δεν θέλουμε τον πανικό σε καμία περίπτωση, ας απαντήσει όμως κάποιος πως είναι δυνατόν βρισκόμαστε με 6 κρούσματα και να είμαστε στην ίδια κατάσταση με τόσες άλλες περιοχές που δεν έχουν κανέναν κρούσμα και φυσικά περιοχές που δεν έχουν ομάδες πληθυσμού 200 ατόμων στο Μιλάνο ( οι γουνοποιοί) και 25 τουλάχιστον στα Ιεροσόλυμα, όπου όλοι αυτοί 3 βδομάδες τώρα κινούνται ανεξέλεγκτα στην πόλη και σε όλο τον νομό.

Με βάση τον πληθυσμό της ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ έχουμε επιβεβαιωμένα 6 τουλάχιστον κρούσματα και αναμένουμε δεκάδες άλλα αποτελέσματα ίσως θετικά τις επόμενες ώρες, χωρίς όμως κανέναν περιορισμό στον οποιονδήποτε με εξαίρεση την

Κάντε μια αναγωγή και θα δείτε πως τα νούμερα για την περιοχή μας είναι τεράστια.

Απαιτούνται μάλλον άμεσα μέτρα με στόχο τον περιορισμό αυτής της κατάστασης που φαίνεται να ξεκινά και μάλλον δεν την βλέπουν κάποιοι σοβαρά.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 12,Μάρτιος, 2020, 2:28 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

2 Σχόλια για “ΕΚΤΑΚΤΗ παρέμβαση-ενημέρωση του alphafm.gr—-ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ στην ΚΑΣΤΟΡΙΑ. Πρέπει να σοβαρευτούμε, έχουμε πολλά επιβεβαιωμένα κρούσματα σε σχέση με τον πληθυσμό της περιοχής μας”

  1. Kotsos

    Γουναραδες η γαγγραινα αυτής της πολης

  2. Μαρία

    Ζήτω οι γουναράδες. Ζητώ οι εκθέσεις γούνας.

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr