Μήνυμα Δημάρχου Νεστορίου για την απώλεια του Φίλιππου Πετσάλνικου

ΔΤ. Έφυγε σήμερα ξαφνικά από την ζωή μια κορυφαία πολιτική προσωπικότητα του τόπου μας που άφησε για δεκαετίες ανεξίτηλο το πολιτικό του στίγμα στον Νομό Καστοριάς, ο Πρόεδρος Φίλιππος Πετσάλνικος.
Αγωνίστηκε αδιάλειπτα και συστηματικά για την Καστοριά και του πολίτες της, απ´ όλες τις θέσεις που διετέλεσε, ως βουλευτής και Υπουργός, στα τριάντα και πλέον χρόνια που δραστηριοποιήθηκε στον χώρο της κεντρικής πολιτικής σκηνής.
Τιμήθηκε απο τους Καστοριανούς και τους τίμησε.
Αγαπήθηκε και τους αγάπησε.
Έδωσε πολύχρονους αγώνες για την δημοκρατία, τα δικαιώματα, τις ελευθερίες, αλλά και την ανάπτυξη της χώρας και της περιοχής που τον ανέδειξε και τον εξέλεξε στα βουλευτικά έδρανα.
Οι όποιες πολιτικές ή διαχειριστικές διαφωνίες μπορεί να υπήρχαν απο τον καθένα μας, σ’ αυτή την μακρόχρονη πολιτική διαδικασία αποτελούν παρονυχίδα μπροστά στο τεράστιο δημιουργικό έργο και την πολυσχιδή προσωπικότητά του.
Συνεργάστηκα μαζί του για πολλά χρόνια σε όλους τους τομείς της κομματικής, πολιτικής και αυτοδιοικητικής μου δραστηριοποίησης με απτά αποτελέσματα.
Η μνήμη του θα μείνει για πάντα χαραγμένη στην Καστοριά του σήμερα και του αύριο.
Τα θερμά και ειλικρινή μου συλλυπητήρια στους οικείους του.
  

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 13,Μάρτιος, 2020, 7:19 μμ. στις Κατηγορίες photos, ΝΕΣΤΟΡΙΟ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr