«Κήρυξη Π.Ε. Καστοριάς σε Κατάσταση Εκτάκτου Ανάγκης και Άμεση Λήψη Μέτρων για την Αντιμετώπιση της Κατάστασης»

ΔΕΙΤΕ το έγγραφο που έφυγε στον ΕΟΔΥ –

 

Α Π Α Ι Τ Ο  Υ Μ Ε

 

  1. Να κηρυχθεί η Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς σε Κατάσταση Εκτάκτου Ανάγκης και παράλληλα να τεθεί σε Καραντίνα προς αποφυγή εξάπλωση του Κοροναϊού.

 

  1. Να πραγματοποιηθεί άμεση λήψη δειγμάτων και έκδοση αποτελεσμάτων σε όλο το υγειονομικό και διοικητικό προσωπικό του Νοσοκομείου Καστοριάς.

 

  1. Να ενισχυθεί άμεσα τόσο με ιατρικό όσο και με νοσηλευτικό προσωπικό το Γενικό Νοσοκομείο Καστοριάς  από άλλες υγειονομικές μονάδες της 3ης Υγειονομικής Περιφέρεια  Μακεδονίας (ΥΠΕ).

 

  1. Να διατεθεί άμεσα η αναγκαία οικονομική ενίσχυση του Νοσοκομείου Καστοριάς καθώς και το απαιτούμενο υγειονομικό υλικό και τα μέσα ατομικής προστασίας, έτσι ώστε να αντιμετωπίσει  κατάλληλα την κατάσταση.

 

  1. Να επιταχυνθούν οι διαδικασίες προσλήψεων προσωπικού, κατάλληλων ειδικοτήτων, που θα βοηθήσουν τη λειτουργία του Νοσοκομείου.

 

  1. Την άρση του απορρήτου προσωπικών δεδομένων στα επιβεβαιωμένα κρούσματα, έτσι ώστε να γίνεται άμεσα η διαδικασία  ιχνηλασιμότητας.

 

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 15,Μάρτιος, 2020, 8:26 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr