Π.Κεπαπτσόγλου » Είναι η ώρα της ατομικής ευθύνης. Ας την αναλάβουμε όλοι μας. »

 

 

Σε συνέχεια της έκτακτης σύσκεψης των τοπικών θεσμικών φορέων της αυτοδιοίκησης και της υγείας, καθώς και των Βουλευτών του Νομού, σήμερα το μεσημέρι στην Αντιπεριφέρεια Καστοριάς, πραγματοποιήθηκε πριν λίγο, σύσκεψη διευρυμένης Εκτελεστικής Επιτροπής του Δήμου Άργους Ορεστικού, στην οποία συμμετείχαν και οι επικεφαλής μείζονος και ελάσσονος μειοψηφίας.

Αρχικά, εγκρίθηκε το περιεχόμενο της κοινής επιστολής των τοπικών φορέων, με την οποία ζητούν την κήρυξη της Π.Ε. Καστοριάς σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης και την άμεση λήψη μέτρων για την αντιμετώπιση του προβλήματος.

Στη συνέχεια, συζητήθηκε αναλυτικά ο ρυθμός εξάπλωσης του κορωνοϊού στην Π.Ε. Καστοριάς, με τον Δήμαρχο Παναγιώτη Κεπαπτσόγλου να εξηγεί τους λόγους για τους οποίους η περιοχή βρίσκεται σε θέση υψηλού κινδύνου, όπως ακριβώς αυτοί εκτέθηκαν στην προαναφερθείσα σύσκεψη.

Ευελπιστώντας λοιπόν στην άμεση κήρυξη της Π.Ε. Καστοριάς σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης:

  • Επιβάλλεται να αντιληφθούμε όλοι την κρισιμότητα της κατάστασης και να ακολουθήσουμε τις οδηγίες των επιστημόνων και των ειδικών.
  • ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ προστατεύοντας τον εαυτό μας και τους γύρω μας.
  • ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ προστατεύοντας τις ευπαθείς ομάδες και τους ηλικιωμένους.
  • Βγαίνουμε από το σπίτι ΜΟΝΟ για τις απολύτως απαραίτητες αγορές.
  • Επισκεπτόμαστε τις δημόσιες υπηρεσίες ΜΟΝΟ για τις εξαιρετικά επείγουσες υποθέσεις. (Όλες οι προθεσμίες για πληρωμές έχουν πάρει παράταση).
  • Εφαρμόζουμε τα μέτρα πρόληψης με ακρίβεια και προσωπική επιμέλεια.
  • Είναι η ώρα της ατομικής ευθύνης. Ας την αναλάβουμε όλοι μας, στον βαθμό που μας αναλογεί.

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 15,Μάρτιος, 2020, 8:38 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr