Οι πρώτες κλινικές δοκιμές για εμβόλιο κατά του κορονοϊού στις ΗΠΑ!

Η θετική είδηση μεταδόθηκε από το Associated Press, που επικαλείται κυβερνητικό αξιωματούχο.

Στους πρώτους συμμετέχοντες στη δοκιμή, που χρηματοδοτείται από το Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας των ΗΠΑ και διεξάγεται στο Ινστιτούτο Ερευνών Υγείας Kaiser Permanente της Ουάσινγκτον, θα γίνει το πειραματικό εμβόλιο εντός της ημέρας, σύμφωνα με το AP.

Οι πρώτες κλινικές δοκιμές θα γίνει σε 45 νέους, υγιείς εθελοντές και σε διαφορετικές δόσεις. Δεν υπάρχει περίπτωση οι συμμετέχοντες να κολλήσουν τον ιό κατά τη διάρκεια της δοκιμής γιατί το εμβόλιο που θα τους γίνει δεν περιέχει τον ιό. Ο στόχος των πρώτων κλινικών δοκιμών είναι να ελεγχθεί πως το εμβόλιο δεν παρουσιάζει ανησυχητικές παρενέργειες, θέτοντας έτσι ένα μεγαλύτερο πλαίσιο για νέες έρευνες.

Για τις δοκιμές, την εξακρίβωση τυχόν παρενεργειών, την πιστοποίηση και την έκδοση άδειας για τη διάθεση οποιουδήποτε εμβολίου θα απαιτηθούν από 12 ως 18 μήνες, σημειώνει το Associated Press, επικαλούμενο αξιωματούχους του δημόσιου συστήματος υγείας.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 16,Μάρτιος, 2020, 7:03 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΔΙΕΘΝΗ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr