Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Καστοριάς » Ενάντια στην εξάπλωση του Κορωνοϊού  ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!! »

Δ.Τ – Με αφορμή την πανδημία του Κορωνοϊού  και τα τελευταία θλιβερά γεγονότα που εξελίσσονται στην Πόλη μας ως Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Καστοριάς  δηλώνουμε παρών στην προσπάθεια που καταβάλλεται για την μείωση της εξάπλωσης του ιού.

 

Από την πρώτη κιόλας στιγμή με πρωτοβουλία του Σωματείου μας  τοποθετήθηκαν αντισηπτικά υγρά στους  χώρους εργασίας μας ενώ  σήμερα πραγματοποιείται από την Ένωσή μας η πρώτη προληπτική απολύμανση σε ΟΛΕΣ τις Υπηρεσίες και σε ΟΛΑ τα οχήματα της Δ.Α Καστοριάς.          

Ως ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Καστοριάς αισθανόμαστε υποχρέωση να καλύψουμε τις ανάγκες των μελών μας μέχρι να ξεπεραστούν  γραφειοκρατικά ζητήματα για την προμήθεια ειδών προστασίας από το Α.Ε.Α. Για εμάς προέχει η διασφάλιση ενός υγιούς και ασφαλούς περιβάλλοντος εργασίας για όλους τους συναδέλφους την Δ.Α Καστοριάς καθώς και για τους πολίτες που επισκέπτονται τις Αστυνομικές Υπηρεσίες. Θα πρέπει οι ίδιοι οι Αστυνομικοί να αισθάνονται ασφαλείς και να είναι υγιείς.

Επειδή η κατάσταση εξελίσσεται με γοργούς ρυθμούς και για να αποφύγουμε τα χειρότερα  αναμένουμε από την πολιτική και φυσική μας  ηγεσία  να  καθορίσει μεθοδολογία εργασίας  όχι μόνο για τους  συναδέλφους που εργάζονται στο γραφείο αλλά και για αυτούς που εκτελούν περιπολίες προκειμένου να  αποφεύγεται ο συνωστισμός.   

Ακολουθούμε κατά γράμμα τις οδηγίες του ΕΟΔΥ…..τηρούμε την προσωπική λήψη μέτρων υγιεινής και καθαριότητας……σεβόμαστε τον συνάνθρωπό μας!!

                  

                                     Ενάντια στην εξάπλωση του Κορωνοϊού  ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!!

 

                                                                         Για το Διοικητικό Συμβούλιο

                                                                                                                                                                          

Πρόεδρος     ΣΠΥΡΙΔΗΣ Ιωάννης                                                                                          

Γενικός Γραμματέας. ΤΟΤΟΝΙΔΗΣ Μηνάς

                                                                                                                     

 

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 21,Μάρτιος, 2020, 2:09 μμ. στις Κατηγορίες Χωρίς κατηγορία. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr