Και σήμερα αρκετοί Καστοριανοί ΄΄Δεν έμειναν σπίτι ΄΄ – Καθυστέρησε διακομιδή του ΕΚΑΒ επειδή κάποιοι έκαναν περίπατο

Αυτήν την ώρα η διαδρομή προς το Νοσοκομείο Καστοριάς είναι επικίνδυνη για χρήση από ασθενοφόρα. Ο λόγος είναι, ότι έχει κατακλυστεί από δεκάδες ανθρώπους που κάνουν περίπατο, ποδηλασία, ψαρεύουν, κτλ.

ΕΚΑΒ :

Αγαπητοί πολίτες η κατάσταση που περιγράφουμε είναι σοβαρή. Πιθανόν να θρηνήσουμε θύματα, από τροχαίο ατύχημα, συγκεκριμένα προβλέπουμε ότι θα παρασυρθεί άνθρωπος και το πιθανότερο από ασθενοφόρο.

Η διέλευση των ασθενοφόρων και με την χρήση ηχητικών σημάτων, (χρήση σειρήνας) είναι πολύ δύσκολη και θεωρείτε πλέον επικίνδυνη. Σήμερα το απόγευμα κατά την διάρκεια επείγουσας διακομιδής προς το Νοσοκομείο, όλοι αυτοί οι άνθρωποι που κατά δεκάδες βαρέθηκαν σε αυτήν την διαδρομή, καθυστέρησαν και δυσκόλεψαν το έργο μας.

Πάντα οι Διασώστες του ΕΚΑΒ το συγκεκριμένο οδικό τμήμα από το τέλος της οδού Ορεστιάδος και τις αρχές της οδού Μαυριωτίσσης, στην νότια παραλία της Καστοριάς, έως και την είσοδο του Γενικού Νοσοκομείου Καστοριάς, το θεωρούσαμε επικίνδυνο αλλά τώρα και με τις συνθήκες που επικρατούν, λόγου της πανδημίας και μη τηρώντας, τους κανονισμούς οι πολίτες, ξεχύνονται στους δρόμους, πολλαπλασιάζονται οι πιθανότητες για ατυχήματα.

Πέρα από το ηθικό κομμάτι της ατομικής ευθύνης , όλο αυτό είναι και επικίνδυνο και εξηγούμε το γιατί.

ΕΚΑΒ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

 

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 21,Μάρτιος, 2020, 4:07 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr