Η Κανδύλη απαντά στον Μαρκόπουλο ΄΄Ατυχής η στιγμή για όποιον επιλέγει να προβληθεί προσωπικά. ΄΄

Είναι τουλάχιστον ατυχής η στιγμή καταρχάς για τέτοιου είδους δηλώσεις, πλέον ως περιφερειακός σύμβουλος, πριν τοποθετηθεί δημοσίως, όφειλε να ελέγξει την νομοθεσία για καταστάσεις πανδημίας. Δεν είναι μια κατάσταση που αφορά μόνο την περιφερειακή ενότητα Καστοριάς. Στην περίπτωση που ο κύριος Σαββοπουλος έπαιρνε προσωπική ευθύνη να λειτουργήσει αυτοβούλως, θα είχε σοβαρό θέμα. Θελουμε ψυχραιμία από τον αντιπεριφερειάρχη μας και ο κύριος Σαββόπουλος πράττει όπως επιτάσσει το καλό του τόπου μας με τη γραμμή που δίνει η κείμενη νομοθεσία, το υπουργείο και ο Πρωθυπουργός μας.
Ατυχής η στιγμή για όποιον επιλέγει να προβληθεί προσωπικά. Ψυχραιμία και υπομονή. Μένουμε σπίτι γιατί έτσι πρέπει, βγαίνουμε από το σπίτι μόνο για σοβαρό λόγο.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 23,Μάρτιος, 2020, 5:44 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr