Μεσοποταμία. ΄΄ΟΧΙ΄΄ σε ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ φωνάζουν Κορεντσίδης,Σαββόπουλος,Κεπαπτσόγλου, ΝΑΙ όμως σε πολύ αυστηρά μέτρα για να ελεγχθεί η κατάσταση.

΄΄Διαμαρτυρίες κατοίκων, συζητούν για την Μεσοποταμία χωρίς κανέναν εκπρόσωπο της ΄΄

Ο περιφερειάρχης προτείνει καραντίνα σύμφωνα με τις πληροφορίες μας για την Μεσοποταμία αλλά διαφωνεί ο αντιπεριφερειάρχης του Δ.Σαββόπουλος αλλά και οι τρεις δήμαρχοι της Π.Ε Καστοριάς

Αν δεν υπάρχει σύμφωνη γνώμη όμως όλων δεν μπορεί να το κάνει όλο αυτό μόνος του ο περιφερειάρχης Γ.Κασαπίδης.

Σοβαρότητα διαφωνία που φαίνεται να την κερδίζουν δήμαρχοι και Σαββόπουλος που ζητούν από 12/3 έκτατα μέτρα αλλά κανείς δεν τους άκουγε από το ξεκίνημα του κακού….

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 31,Μάρτιος, 2020, 12:03 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

2 Σχόλια για “Μεσοποταμία. ΄΄ΟΧΙ΄΄ σε ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ φωνάζουν Κορεντσίδης,Σαββόπουλος,Κεπαπτσόγλου, ΝΑΙ όμως σε πολύ αυστηρά μέτρα για να ελεγχθεί η κατάσταση.”

  1. Ιατρός

    Ομοκεντροι Κύκλοι Διασποράς Κύριοι….. Επιστήμονες!!!!

  2. Ψηφοφόρος

    Μεσοποταμιοτες καθίστε στ αυγά σας. Τοπικοι Άρχοντες μην λαικιζετε για να γίνετε αρεστοί στους λίγους, γιατί θα βρείτε εμάς τους πολλούς απέναντι σας.

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr