Σε «καραντίνα» η Μεσοποταμία. Σε όλη την Π.Ε Καστοριάς απαγόρευση της κυκλοφορίας από 20.00-08.00 – Βίντεο.

 

 
Από απόψε στις 8 το βράδυ και για 14 ημέρες μπαίνει σε καραντίνα η δημοτική ενότητα Μεσοποταμίας του δήμου Καστοριάς. Σε όλα τα χωριά της δημοτικής ενότητας απαγορεύεται η είσοδος και η έξοδος.   Επίσης, αυστηρά μέτρα απαγόρευσης κυκλοφορίας τίθενται σε ισχύ από απόψε στις 8 το βράδυ και για 14 ημέρες στους δήμους Καστοριάς, Ορεστίδος, Νεστορίου, Ξάνθης και Μύκης. Σε αυτούς τους δήμους, θα απαγορεύεται η κυκλοφορία από τις 8 το βράδυ έως τις 8 το πρωί.   Επιπλέον, αναστέλλεται η δυνατότητα κατ’ εξαίρεσης μετακίνησης για τους λόγους που αφορούν παροχή βοήθειας σε ανθρώπους που είναι σε ανάγκη, μετάβαση σε τελετή και σύντομη μετακίνηση για σωματική άσκηση και για τις ανάγκες του κατοικίδιου.   «Σε ό,τι αφορά την παροχή βοήθειας, αυτή θα γίνεται αποκλειστικά από το πρόγραμμα βοήθειας στο σπίτι των δήμων. Η μετάβαση σε τελετή επιτρέπεται μόνο σε περίπτωση κηδείας και μόνο για συγγενείς πρώτου βαθμού.
Για τις ανάγκες των κατοικίδιων, επιτρέπεται έξοδος μόνο για 15 λεπτά και μόνο πέριξ της οικίας», διευκρίνισε ο κ. Χαρδαλιάς.
 
 
Δημοσιεύτηκε απο τον στις 31,Μάρτιος, 2020, 6:31 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

3 Σχόλια για “Σε «καραντίνα» η Μεσοποταμία. Σε όλη την Π.Ε Καστοριάς απαγόρευση της κυκλοφορίας από 20.00-08.00 – Βίντεο.”

  1. Λέλε

    Θα έρθουν και τα κανάλια στη Μεσοποταμία, ποιος σας πιάνει… Φίρμες θα γίνετε…

  2. Superstar

    Κάθε μέρα στα βγαινατε στα κανάλια , τι περιμένατε???

  3. Χρήστος

    Λογικά τα μέτρα. Δεν έφτανε η βόλτα στο δασάκι, ήθελαν και λίμνη.

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr