ΝΕΑ ΣΚΛΗΡΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΠΕΝΤΑΒΡΥΣΟΥ ΓΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΕΤΣΑΛΝΙΚΟ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

Πεντάβρυσο 25/03/2011-Την 25 Μαρτίου αποτίνουμε φόρο τιμής στους αθάνατους ήρωες του 1821 που με φιλοπατρία, γενναιότητα και αυτοθυσία απελευθέρωσαν την πατρίδα μας από τον τουρκικό ζυγό και κατέστησαν δυνατή την δημιουργία του ανεξάρτητου Ελληνικού κράτους.

Την 25 Μαρτίου του 2011 αποτίνουμε φόρο τιμής στους ήρωες της μεταρρύθμισης στην παιδεία που με φιλοπατρία, γενναιότητα και αυτοθυσία απελευθέρωσαν την πατρίδα μας από το βάρος της λειτουργίας του 46 % των σχολείων του νομού.

Λυπούμαστε που μας ξεπέρασε η Καρδίτσα και ήρθαμε δεύτεροι παρ’ ότι τόπος καταγωγής του Προέδρου της Βουλής των Ελλήνων και δικαιούμασταν την πρωτιά αλλά καταφέραμε να κατατάξουμε τρίτα τα Γρεβενά και Πέμπτη την Φλώρινα. Και για να μην λέγεται ότι η Κοζάνη είναι τόπος καταγωγής της υπουργού την αφήσαμε 34η για παραδειγματισμό.

Η Δυτική Μακεδονία θριάμβεψε.

Η γραμμή λειτούργησε άψογα, τα κομματικά γραφεία στάθηκαν στο ύψος τους, η κυβέρνηση για μια ακόμη φορά πέτυχε τον στόχο της. Στην ακριτική περιοχή της Τσάκωνης και της Πενταβρύσου του Δήμου Καστοριάς η μοναδική αναπτυξιακή πρόταση της επίσημης πολιτείας είναι να κλείσει ένα 6/θ Δημοτικό Σχολείο παραγνωρίζοντας ότι για τις ακριτικές περιοχές τα Σχολεία είναι βασικοί μοχλοί πολιτιστικής και μακροπρόθεσμα οικονομικής ανάπτυξης. Το μοναδικό 6/θ περιφερειακό Δημοτικό Σχολείο σε όλη την Ελλάδα που κλείνει χωρίς την συναίνεση του αναιτιολόγητα και προκλητικά.

 

ΖΗΤΩ ο Διευθυντής της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης

ΖΗΤΩ η Περιφερειακή Διευθύντρια Εκπαίδευσης

ΖΗΤΩ η Υπουργός Παιδείας

ΖΗΤΩ η Κυβέρνηση.

 

 

 

Συντονιστική επιτροπή αγώνα για την ενίσχυση του 6/θ Δ/Σ Πενταβρύσου-Τσάκωνης

 

 

 

 

 

 

 

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 25,Μάρτιος, 2011, 4:11 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr