Το «Ευχαριστώ» του Δήμου Καστοριάς στους Ήρωες της πρώτης γραμμής με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας

 

 

Δ.Τ – Είναι οι Ήρωες της πρώτης γραμμής. Τα στελέχη από το Πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» που βρίσκονται καθημερινά στην περιοχή Έκτακτης Ανάγκης, στη Μεσοποταμία. Μπορεί να μη βλέπουμε αυτές τις μέρες το πόσο σκληρά εργάζονται, λόγω των απαγορευτικών μέτρων, αλλά γνωρίζουμε πολύ καλά ότι κάνουν αυτό που έκαναν πάντα με γενναιοδωρία και ευσυνειδησία για τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας, ο Δήμος Καστοριάς τους ευχαριστεί. Όπως επίσης ευχαριστεί τους επικεφαλής των αρμόδιων υπηρεσιών του Δήμου, τον Αντιδήμαρχο, την Βίκυ, την Αγνή, τον Γιάννη και όλο το υπηρεσιακό δυναμικό της Διεύθυνσης Υγείας-Πρόνοιας, που μαζί με το υγειονομικό προσωπικό όλων των υπόλοιπων δομών της περιοχής μας, γιατρούς, νοσηλευτές, τα κατά τόπους «Βοήθεια στο Σπίτι», το κλιμάκιο του Στρατού, καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να μη μείνει αυτές τις μέρες κανένας συνάνθρωπός μας απροστάτευτος και αβοήθητος.   

 

Ο Δήμος Καστοριάς είναι οι άνθρωποί του.

Αυτόν τον αγώνα τον δίνουμε όλοι μαζί.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 7,Απρίλιος, 2020, 8:25 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr