Χ.Γκοσλιόπουλος ΄΄επιχείρησή ανέλαβε άμεσα την παραλαβή γάλακτος ΄΄

Αγαπητέ κ. Βεργίνη,

Εκ μέρους των κτηνοτρόφων του οικισμού Χρυσή, αλλά και όλων των δημοτών του Δήμου Νεστορίου, θέλω να σας ευχαριστήσω θερμά, γιατί η επιχείρησή σας ανέλαβε άμεσα την παραλαβή του γάλακτος που παράγουν οι κτηνοτρόφοι του συγκεκριμένου οικισμού όταν  άλλη, επώνυμη γαλακτοβιομηχανία της Ηπείρου, που έως τότε έπαιρνε το γάλα, τους εγκατέλειψε, μόλις εμφανίστηκε ένα και μοναδικό  κρούσμα κορωνοϊού στον οικισμό, που δεν σχετιζόταν άμεσα με τους κτηνοτρόφους-παραγωγούς, παρ’ όλο που υπάρχει πρωτόκολλο ασφαλούς παράδοσης του γάλακτος και φυσικά κανένας απολύτως κίνδυνος από την κατανάλωση των προϊόντων, εξ αιτίας της επεξεργασίας που ακολουθείται από την συγκέντρωση, μέχρι το τελικό προϊόν.

Μάλιστα εστάθη αδύνατον να αλλάξει άποψη η συγκεκριμένη εταιρεία, παρ’ όλες τις διαμαρτυρίες μας προς τους τοπικούς θεσμικούς παράγοντες και την δημοσιότητα του θέματος σε τοπικό και κεντρικό επίπεδο.

Η απόφαση σας αυτή, που ελήφθει ακαριαία μετά την κατάθεση του αιτήματός μας,   αποδεικνύει τα κοινωνικά αντανακλαστικά και την ευαισθησία που διαπνέει την λειτουργία της επιχείρησής σας και υμών προσωπικά, σε αντίθεση με την απαράδεκτη, ρατσιστική και ανήκουστη συμπεριφορά της άλλης εταιρείας, που συμπεριφέρθηκε στους μικρούς παραγωγούς-βιοπαλαιστές του ορεινού αυτού οικισμού του Γράμμου με τον χειρότερο τρόπο, την πιο κρίσιμη στιγμή για την Καστοριά που όλοι μας δίνουμε τον αγώνα για τον περιορισμό της πανδημίας.

Είναι ευτυχές το γεγονός ότι στον τόπο μας λειτουργεί μια γαλακτοβιομηχανία με τέτοιες αντιλήψεις και συμπεριφορές, που μέσω της προώθησης της επιχειρηματικότητας , από τη μια μεριά δίνει δουλειά σε τόσους πολίτες του Νομού Καστοριάς άμεσα η έμμεσα και από την άλλη προτάσσει το κοινωνικό πρόσωπο της εταιρείας , στο πλαίσιο της εταιρικής  κοινωνικής ευθύνης.

Με εκτίμηση,

Χρήστος Γκοσλιόπουλος

Δήμαρχος Νεστορίου

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 10,Απρίλιος, 2020, 1:06 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, video, ΝΕΣΤΟΡΙΟ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr