Διανομή τροφίμων Πάσχα από τις Τράπεζες Τροφίμων

Την δύσκολη αυτή περίοδο που διανύουμε, η τοπική Εκκλησία της Καστοριάς στέκεται και πάλι δίπλα στον παράγοντα άνθρωπο ο οποίος ιδιαίτερα πλήττεται από τις συνθήκες που επικρατούν. Πέρα λοιπόν από το πνευματικό κομμάτι το οποίο συνιστά την κυρίως αποστολή της, μεριμνά και για την υλική τακτοποίηση των αναγκεμένων πολιτών αυτής της ακριτικής επαρχίας.

Έτσι, ενημερώνει ότι την Μεγάλη Τρίτη στις 14 Απριλίου 2020 και μεταξύ των ωρών 10:00 έως 13:00, θα γίνει η διανομή των δεμάτων του Πάσχα στους δικαιούχους στις κατά τόπους Τράπεζες Τροφίμων.

Για την ασφάλεια όλων, θα τηρηθούν αυστηρά μέτρα προστασίας σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις της Πολιτείας. Παρακαλούμε πολύ όσους προσέλθουν, να τηρήσουν ευλαβικά τις συστάσεις των κατά τόπους υπεύθυνων.

Καλή και ευλογημένη Ανάσταση!

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 11,Απρίλιος, 2020, 5:45 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr