31 Μαρτίου μπήκε η καραντίνα στην Μεσοποταμία και η απαγόρευση της κυκλοφορίας ΣΤΗΝ Καστοριά ( 20.00-08.00) – Σε αναμονή για τις ανακοινώσεις της Τρίτης. Σε σύνολο 40 δειγμάτων τα 39 αρνητικά.Τέσσερις (4) ασθενείς αποθεραπεύτηκαν και πήραν εξιτήριο.

 

Τα μέτρα δίνουν σοβαρά και ενθαρρυντικά αποτελέσματα για την Καστοριά που από όλες τις γνωστές αστοχίες από τα τέλη Φεβρουαρίου και μέχρι και 12 Μαρτίου τουλάχιστον, μετρά θανάτους και δεκάδες επιβεβαιωμένα κρούσματα.

Τα στοιχεία που έδωσε από το πρωί ο alphafm.gr και ο Αντ.Παραράς επιβεβαιώνει με ανακοίνωση της η περιφέρεια Δ.Μακεδονίας

Επίσημη ενημέρωση από την ΠΕΔ

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Το Νοσοκομείο έκανε δώδεκα (12) νέες δειγματοληψίες. Συνολικά νοσηλεύονται δεκατέσσερις (14) ασθενείς, εκ των οποίων οι τρείς (3) είναι νέα εισιτήρια, οι εννέα (9), οι δύο (2) αρνητικοί και τρεις (3) με συμπτώματα COVID-19σε αναμονή αποτελεσμάτων. Από προηγούμενες δειγματοληψίες ήρθαν σαράντα (40) αποτελέσματα, εκ των οποίων τα τριάντα εννέα (39) είναι αρνητικά και το ένα (1) θετικό.

Τέσσερις (4) ασθενείς αποθεραπεύτηκαν και πήραν εξιτήριο.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 12,Απρίλιος, 2020, 7:56 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

1 σχόλιο για “31 Μαρτίου μπήκε η καραντίνα στην Μεσοποταμία και η απαγόρευση της κυκλοφορίας ΣΤΗΝ Καστοριά ( 20.00-08.00) – Σε αναμονή για τις ανακοινώσεις της Τρίτης. Σε σύνολο 40 δειγμάτων τα 39 αρνητικά.Τέσσερις (4) ασθενείς αποθεραπεύτηκαν και πήραν εξιτήριο.”

 1. Νίκος

  Πάντως με βάση το κείμενο της σχετικής ανακοίνωσης της γενικής γραμματείας πολιτικής προστασίας , τα πρόσθετα περιοριστικά μέτρα έληξαν σήμερα το πρωί στις 08:00.

  https://www.civilprotection.gr/el/simantika-themata/prostheta-perioristika-metra-gia-ti-metakinisi-ton-politon-stoys-dimoys-xanthis

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr