Ο Δήμαρχος Καστοριάς, Γιάννης Κορεντσίδης ζητά εγγράφωςτην παύση των μέτρων για τη Δ.Ε. Μεσοποταμίας

Την παύση των μέτρων στα χρονικά όρια που προβλέπει η σχετική Απόφαση και την λήψη ειδικών αδειών για αγροτικές δραστηριότητες για τη Δημοτική Ενότητα Μεσοποταμίας ζητά με επιστολή που απέστειλε χθες στη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, ο Δήμαρχος Καστοριάς, Γιάννης Κορεντσίδης, ο οποίος καταγράφοντας όλα τα επιμέρους στοιχεία, αναμένει τις όποιες αποφάσεις και ανακοινώσεις.

Ως γνωστόν από σήμερα στις 8 μ.μ. παύει η Κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης για τη Δημοτική Ενότητα Μεσοποταμία. Μία περιοχή που, όπως επισημαίνεται στην επιστολή, περιλαμβάνει πάνω από 30.000 στρέμματα, για τα οποία είναι αναγκαίες τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο πολλές και απαραίτητες εργασίες για να μη χαθεί η χρονιά. 

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 13,Απρίλιος, 2020, 11:59 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΑΓΡΟΤΙΚΑ, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr