Επίθεση Β.Τσιφλικιώτη σε δημάρχους,αντιπεριφεριάρχη και βουλευτές ΄΄Που είναι άραγε οι λαλίστατοι αρμόδιοι που ζητούσαν αγωνιωδώς και μετ’ επιτάσεως την καραντίνα ΄΄

Δ.Τ – Η επόμενη μέρα.
Δεν θα αργήσει η ημέρα, όπως δείχνουν όλα τα στοιχεία, που η δύσκολη περιπέτεια του κορωνοϊού, με όλες τις τρομακτικές και τραγικές συνέπειες που θα έχει προκαλέσει, τόσο σε υγειονομικό όσο και σε οικονομικό επίπεδο, θα αποτελέσει, ας ευχηθούμε οριστικό παρελθόν. Θα μας βρει όμως στην Καστοριά, να γλείφουμε τις πληγές μας, οι οποίες δυστυχώς από λάθη και παραλείψεις, θα είναι ακόμα πιο βαθιές. Κατορθώθηκε με τρομερά επικοινωνιακά και ουσιαστικά λάθη των αρμοδίων, να παρουσιάσουμε την ήδη δύσκολη κατάσταση της περιοχής μας, τραγική, με αποτέλεσμα να εμφανίζεται η Καστοριά, στις συνειδήσεις όλων των συμπατριωτών μας, ως το Μπέργκαμο της Ελλάδας και τη νέα Σπιναλόγκα. Που είναι άραγε οι λαλίστατοι αρμόδιοι που ζητούσαν αγωνιωδώς και μετ’ επιτάσεως την καραντίνα, να βγουν σήμερα να υπερασπιστούν την αναγκαιότητα της παράτασής της!
Η Καστοριά μας, θα εξέλθει από αυτή την περιπέτεια, τρομερά πληγωμένη, θα μετρά δυστυχώς αρκετές ανθρώπινες απώλειες, αλλά και μια οικονομία εξουθενωμένη, καθώς ο ήδη εξασθενημένος τομέας της γουνοποιίας θα μπει στην βαθιά κατάψυξη, χωρίς προοπτική επανεκκίνησης, ο τουρισμός θα έχει πληγεί βαθιά εξ αιτίας της επιβληθείσας καραντίνας, ο αγροτικός και κτηνοτροφικός τομέας, θα έχουν επηρεαστεί από τις συνέπειες του περιορισμού στις μετακινήσεις.
Η Καστοριά μας πενθεί, είναι πληγωμένη, είναι σοκαρισμένη, είναι θυμωμένη, είναι πεσμένη, αλλά επιβάλλεται αμέσως να αντιδράσει και να σηκωθεί. Η επόμενη ημέρα, απαιτεί επαγρύπνηση, ετοιμότητα, όραμα, σχέδιο, απαιτεί δράση, απαιτεί ενότητα, απαιτεί διεκδίκηση, απαιτεί πλήρη αναστροφή της εικόνας της Καστοριάς.
Την επόμενη μέρα, θα πρέπει άμεσα όλα τα προγραμματισμένα, έργα να ξεκινήσουν και να ολοκληρωθούν το συντομότερο δυνατόν. Δεν θα πρέπει να υπάρχει πλέον καμιά καθυστέρηση και καμιά αμφιβολία, για το φράγμα του Νεστορίου και του συνδεδεμένου με αυτό αρδευτικού έργου, για το φράγμα της Διποταμίας, για την ολοκλήρωση του δικτύου ύδρευσης της Καστοριάς, για την ποιότητα των νερών στο Άργος Ορεστικό, για το φυσικό αέριο και για την παροχή του, για την σήραγγα της Κλεισούρας, για την δημιουργία τεχνολογικού πάρκου στις εγκαταστάσεις της ΕΔΗΚΑ, για την τουριστική ενίσχυση και αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος, για την περαιτέρω αναβάθμιση του αεροδρομίου, του πανεπιστημίου και ασφαλώς του νοσοκομείου μέσω της επιβεβλημένης νέας μορφής του ΕΣΥ .
Η επόμενη ημέρα μας περιμένει και μας θέλει όλους μαζί για να σηκώσουμε την Καστοριά μας ξανά ψηλά και ακόμα ψηλότερα για να ξαναγίνει πρώτη μεταξύ των πρώτων.
Δημοσιεύτηκε απο τον στις 15,Απρίλιος, 2020, 6:57 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr