Για την αποφυγή της διασποράς του κορωνοϊού υπάλληλος του Κοιμητηρίου του δήμου Α.Ορεστικού σήμερα θα ανάψει τα καντηλάκια

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – Προκειμένου να υπάρξει απόλυτη συμμόρφωση των πολιτών στα περιοριστικά μέτρα που ισχύουν, με απόφαση της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, για την αποφυγή της διασποράς του κορωνοϊού, ο Δήμος Άργους Ορεστικού ενημερώνει ότι το πρωί της Μεγάλης Παρασκευής, ο υπάλληλός του Κοιμητηρίου της πόλης θα ανάψει τα καντηλάκια όλων των κεκοιμημένων σε αυτό. Πρόκειται για μια συμβολική κίνηση, η οποία σαν στόχο έχει την προστασία της υγείας των πολιτών και τη συναισθηματική αποφόρτισή τους. 

Ο Δήμος Άργους Ορεστικού λοιπόν αναλαμβάνει τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία θέλοντας να διαφυλάξει, τόσο την τήρηση των αναγκαίων περιοριστικών μέτρων, όσο και την επιθυμία πολλών να τιμήσουν τους δικούς τους ανθρώπους.

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 17,Απρίλιος, 2020, 1:11 πμ. στις Κατηγορίες photos, ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr