Επίσκεψη του Δημάρχου Καστοριάς Γιάννη Κορεντσίδη στη Δ.Ε. Μεσοποταμίας. Συγχαρητήρια και ευχαριστίες στους ανθρώπους της πρώτης γραμμής.

Λίγες ώρες μετά τη λήξη των περιοριστικών μέτρων που είχαν επιβληθεί στη Δημοτική Ενότητα Μεσοποταμίας, ο Δήμαρχος Καστοριάς Γιάννης Κορεντσίδης επισκέφθηκε την περιοχή για να μοιραστεί μαζί με τους κατοίκους που συνάντησε τις πρώτες αυτές στιγμές των νέων δεδομένων που δημιουργούν εύλογη χαρά και αισιοδοξία.

Ο Δήμαρχος Καστοριάς συνομίλησε με τους Προέδρους των Τοπικών Συμβουλίων Οινόης, Αγίας Κυριακής και Μεσοποταμίας οι οποίοι μαζί με τα στελέχη του Προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» βρέθηκαν αντιμέτωποι σε μία εξαιρετικά δύσκολη, πρωτοφανή και άκρως απαιτητική κατάσταση όπου δοκιμάστηκαν όρια και αντοχές.

Ακριβώς για αυτή τους τη στάση τους αλλά και για την αποτελεσματικότητα της επίπονης και υπεράνθρωπης προσπάθειας που κατέβαλαν, ο Γιάννης Κορεντσίδης τους έδωσε τα συγχαρητήριά του και τους ευχαρίστησε θερμά γιατί, ευρισκόμενοι καθημερινά δίπλα στους πολίτες και κυριολεκτικά στην πρώτη γραμμή της μάχης, σταθήκανε όλοι τους στο ύψος των περιστάσεων, δίνοντας λύση σε κάθε πρόβλημα.

 

 

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 24,Απρίλιος, 2020, 8:39 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr