Ένωση συνοριακών φυλάκων Καστοριάς΄΄ συγκινητική η στήριξη των επιχειρήσεων ΄΄

Δ.Τ – Σε συνέχεια της πρωτοφανούς και συγκινητικής στήριξης εταιριών και επιχειρήσεων προς τις Υπηρεσίες Συνοριακής Φύλαξης  με αφορμή την Πανδημία του κορονοϊού η  Ένωση Συνοριακών Φυλάκων Ελληνικής Αστυνομίας νομού Καστοριάς ευχαριστεί την εταιρία άροσις και ιδιαίτερα τον Διευθύνοντα σύμβουλο Φωτιάδη Τρύφωνα καθώς και την  METRO Cash & Carry για την προσφορά οικονομικής ενίσχυσης για αγορά αγαθών πρώτης ανάγκης (απολυμαντικά, καθαριστικά, αντισηπτικά, μάσκες).   

     Σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύει η χώρα μας τέτοιες προσφορές αποτελούν δείγμα γενναιοδωρίας και κοινωνικής ευθύνης αναγνωρίζοντας την προσπάθεια και το ρόλο που επιτελούν οι Υπηρεσίες Συνοριακής Φύλαξης.

     Υπηρεσίες πανταχού παρόντες, έχοντας να αντιμετωπίσουν έναν αόρατο εχθρό, με μειωμένες ημερήσιες αναπαύσεις, με αναστολή των αδειών συμβάλουν καθοριστικά στη μείωση εξάπλωσης του ιού με αυξημένα μέτρα ελέγχου και επιτήρησης, εκτεθειμένοι πολλές φορές με ελλιπή εξοπλισμό, με ελάχιστα γάντια και μάσκες.  

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                       Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΠΑΠΟΥΤΣΙΔΗΣ  Κυριάκος                  ΙΩΑΝΝΟΥ Δημήτριος

k1

 

k4 k1

kk1

kk3

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 28,Απρίλιος, 2020, 8:00 μμ. στις Κατηγορίες photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr