Παράδοση Υγειονομικού Υλικού στο Νοσοκομείο ΚαστοριάςΜε τη συνεργασία Συλλόγου Καστοριανών Φρανκφούρτης και Δήμου Καστοριάς

Με πρωτοβουλία του Συλλόγου Καστοριανών Φρανκφούρτης «ΟΜΟΝΟΙΑ» και κατόπιν συνεννοήσεως και συνεργασίας με τον Δήμο Καστοριάς, παραδόθηκαν στο Νοσοκομείο Καστοριάς 500 μάσκες υψηλής προστασίας (FFP2) και 3.000 ζευγάρια χειρουργικά γάντια.

Η σημαντική αυτή συνέργεια επισφραγίστηκε τη Δευτέρα 27 Απριλίου με την παράδοση που έγινε προς τον Διοικητή του Νοσοκομείου, κ. Γρηγόριου Χάτσιου, από τον Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Εθελοντισμού και Αθλητισμού, του Δήμου Καστοριάς, κ. Πέτρο Δοκόπουλο.

Στη σύντομη δήλωσή τους οι δύο άνδρες σημείωσαν ότι πρόκειται  για χρήσιμο, απαραίτητο και πολύτιμο υγειονομικό υλικό που θα βοηθήσει κατά πολύ τις ανάγκες του προσωπικού του Νοσοκομείου, ενώ εκφράστηκαν ευχαριστίες εκατέρωθεν αλλά κυρίως προς τον Σύλλογο Καστοριανών της Φρανκφούρτης, τονίζοντας παράλληλα, ότι τέτοιου είδους ενέργειες αποτελούν δυνατό παράδειγμα κοινωνικής αλληλεγγύης και ένδειξη μεγάλης αγάπης για τον τόπο τους.

 

 

 

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 29,Απρίλιος, 2020, 12:50 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr