Τοπικό Συμβούλιο Κοινότητας Οινόης ΄΄Ευχαριστούμε θερμά τον Δήμαρχο Καστοριάς Γ.Κορεντσίδη ΄΄

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Δ.Τ-  Τα μέλη του Τοπικού Συμβουλίου της Κοινότητας Οινόης μετά την άρση των αυστηρών περιοριστικών μέτρων για τη Δ.Ε. Μεσοποταμίας, ευχαριστούν θερμά τον Δήμαρχο Καστοριάς, Γιάννη Κορεντσίδη, τους αρμόδιους αντιδημάρχους, καθώς και τις υπηρεσίες του Δήμου που από την πρώτη στιγμή ήταν στο πλευρό όλων των κατοίκων καθ’ όλη τη διάρκεια της καραντίνας.

Επίσης, ευχαριστούμε τον Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς κ. Δημήτρη Σαββόπουλο και τις υπηρεσίες της Π.Ε Καστοριάς για την υποστήριξή τους στις δύσκολες στιγμές που περάσαμε.

Η συμπαράστασή τους και η διαχείριση της κρίσης από την πλευρά τους έγινε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για να έχουμε αυτό το αίσιο αποτέλεσμα.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 30,Απρίλιος, 2020, 8:42 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr