Σημαντική πρωτοβουλία του Δημάρχου Καστοριάς, Γιάννη Κορεντσίδη για ένα θεσμικό σχέδιο δράσης στήριξης του τόπου μας την “επόμενη μέρα”

 

Συνάντηση εργασίας, με τους Προέδρους Επιμελητηρίου, Εμπορικού Συλλόγου, Συνδέσμου Ξενοδόχων και Συλλόγου Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος θα έχει ο Δήμαρχος Καστοριάς, Γιάννης Κορεντσίδης στο Γραφείο του, το Σάββατο 2 Μαΐου στις 11 το πρωί.

Η σημαντική αυτή πρωτοβουλία του Δημάρχου Καστοριάς έχει σκοπό την οργάνωση και τον σχεδιασμό συγκεκριμένων δράσεων για την “επόμενη μέρα”, σε μία νέα βάση και σύμφωνα με τα νέα δεδομένα, όπου είναι βέβαιο, σύμφωνα με όλες τις προβλέψεις και τις ενδείξεις, ότι θα υπάρχουν σημαντικές επιπτώσεις σε κάθε τομέα και κάθε δραστηριότητα, ενώ σίγουρα αναδιαμορφώνονται απ’ όλους στόχοι και χρονοδιαγράμματα.

Για τους γνωστούς λόγους ασφαλείας και τήρησης των μέτρων προστασίας η πρώτη αυτή συνάντηση θα έχει συνέχεια με τη σύγκληση και συμμετοχή όλων των επίσημων εκπροσώπων παραγωγικών και επιχειρηματικών φορέων της περιοχής, ενώ όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες θα έρθει ως θέμα συζήτησης και στο Δημοτικό Συμβούλιο Καστοριάς, σε μία θεσμικά συλλογική προσπάθεια στήριξης του τόπου μας με προτάσεις άμεσες, υλοποιήσιμες και κυρίως πρακτικές, ρεαλιστικές και αποτελεσματικές.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 30,Απρίλιος, 2020, 9:24 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr