Ο Βουλευτής Ν.Δ. Ζήσης Τζηκαλάγιας για την Μεσοποταμία και το Κ. Υ.

Δ.Τ – Σε σημερινή τηλεοπτική του συνέντευξη ο βουλευτής της Ν.Δ Ζήσης Τζηκαλάγιας αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις ενέργειες που έγιναν για την περιοχή της Μεσοποταμίας όπου είχε επιβληθεί η καραντίνα, όπως επίσης έδωσε πληροφορίες για την επαναλειτουργία του Κ.Υ.

Η Μεσοποταμία και τα περίχωρα της δοκιμάστηκαν σκληρά εδώ και 2 μήνες ,αλλά  ιδιαίτερα τις 24 επώδυνες  ημέρες της καραντίνας τόνισε ο βουλευτής Καστοριάς.

Σε έναν σύντομο απολογισμό των δράσεων αυτήν την περίοδο ανέφερε<<. Έκανα πολλά, ότι μπορούσα περισσότερο, μερικές φορές και πριν άλλοι τα σκεφτούν, πόσο μάλλον να πράξουν .Γνωρίζουν οι περισσότεροι με πρώτο τον άξιο Πρόεδρο Μίμη Παρασκευόπουλο.

Σίγουρα σε τέτοιες έκτακτες καταστάσεις δημιουργούνται διάφορες δυσκολίες και είναι λογικό πολύς κόσμος να αισθάνθηκε πιεσμένος και αδικημένος. >>Υπενθυμίζω λοιπόν:

 • στάθηκα ηθικά, ψυχολογικά, ενημερωτικά σε όσους δοκιμάσθηκε η ζωή και η υγεία τους,
 • διασφάλισα την μετακίνηση 1)των 20 εργαζομένων στο Νοσοκομείο 7 μέρες πριν και 2)όλων των γεωργών στα χωράφια τους πάνω από 70 ,3 μέρες πριν την αποστολή της γραπτής έγκρισης, με αποτελεσματικές παρεμβάσεις μου στον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας κ.Ν.Χαρδαλιά,
 • έπεισα τον Υπουργό Επικρατείας κ.Γ.Γεραπετρίτη για την κατ’ εξαίρεση στήριξη όλων των επαγγελματιών που αδρανοποιήθηκαν για 24 ημέρες.

Αναφορικά με την επαναλειτουργία του Κ. Υ. Μεσοποταμίας σημείωσε <<εδώ και ημέρες έχω  έρθει σε επικοινωνία με τον πλέον αρμόδιο για το θέμα >>. Ως αποτέλεσμα

 • Δρομολογήθηκε η άμεση  λειτουργία του Κ.Υ. Μεσοποταμίας εξηγώντας στον αρμόδιο Υποδιοικητή της 3ης ΥΠΕ κ.Χρίστογλου πως πρέπει τώρα να ξεκινήσει με έναν ιατρό και μία νοσηλεύτρια.

Ο καθένας από την θέση του ας κάνει το χρέος του ξεπερνώντας τον εαυτό του. Λέγοντας όσο γίνεται λιγότερα και πράττοντας όσο γίνεται περισσότερα .Και τότε πιστεύω θα είναι δίκαιος κριτής οι πολίτες και η ιστορία.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 30,Απρίλιος, 2020, 10:37 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr