Μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας για την Εργατική Πρωτομαγιά

 

Με αφορμή τον εορτασμό της Εργατικής Πρωτομαγιάς, ο Αντιπεριφερειάρχης της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας, κ. Ιωάννης Κιοσές, με κεντρικό σύνθημα ¨Μένουμε Ασφαλείς¨, εξέδωσε το παρακάτω μήνυμα:

«Η εργατική πρωτομαγιά εκπέμπει  διαχρονικά μηνύματα που συμβάλλουν στη θωράκιση των εργατικών δικαιωμάτων και στην ενίσχυση της κοινωνικής αυτοεκτίμησης-αυτοπεποίθησης.

Οι αιματοβαμμένες εξεγέρσεις των εργατών του Σικάγου τον Μάη του 1886 αποτέλεσαν την απαρχή για την καθιέρωση του οκταώρου, τη βελτίωση των συνθηκών εργασίας και την πρόσβαση στα κοινωνικά αγαθά, όπως τη δωρεάν Παιδεία, Υγεία και Πολιτισμό.

Αναμφίβολα η οικονομική κρίση και οι υφεσιακές πολιτικές των προηγούμενων ετών έπληξαν ένα μεγάλο κομμάτι του κοινωνικού ιστού της χώρας, κυρίως τους εργαζομένους και ανέργους συμπολίτες μας, που αγωνίστηκαν για να διασφαλίσουν την ατομική και συλλογική αξιοπρέπεια.

Ο φετινός εορτασμός της πρωτομαγιάς είναι διαφορετικός. Τηρούμε τα μέτρα αυτοπροστασίας και υγιεινής, βαδίζοντας στο δρόμο που χαράξαμε από κοινού όλο αυτό το διάστημα της υγειονομικής κρίσης».

 

#Μένουμε Ασφαλείς#

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 1,Μάιος, 2020, 10:49 πμ. στις Κατηγορίες photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr