Καστοριά. Πρωτέας ΄΄Ο κύβος ερρίφθη! Την Τρίτη 5 Μαΐου ξεκινούν οι προπονήσεις των παιδικών τμημάτων ΄΄

Δ.Τ – Ο κύβος ερρίφθη! Την Τρίτη 5 Μαΐου ξεκινούν οι προπονήσεις των παιδικών τμημάτων με απαραίτητη προϋπόθεση την εφαρμογή των υγειονομικών πρωτοκόλλων άθλησης.

Πρόκειται για την πρώτη φάση επανόδου στις αθλητικές δραστηριότητες, λόγω του ότι το Τένις ανήκει στα αθλήματα χαμηλής επικινδυνότητας στην εξάπλωση του ιού, ενώ σε δεύτερη φάση που θα γίνει γνωστή το αμέσως επόμενο διάστημα, τα γήπεδα του Πρωτέα θα ανοίξουν και για τα Μέλη του Συλλόγου.

Όλα αυτά βέβαια με την υπενθύμιση ότι η πρώτη φάση θα είναι πιλοτική και η επάνοδος στις αθλητικές δραστηριότητες θα είναι σταδιακή, ώστε να εξασφαλιστεί όσο το δυνατόν περισσότερη ασφάλεια στη λειτουργία των αθλητικών εγκαταστάσεων. 

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 1,Μάιος, 2020, 10:54 πμ. στις Κατηγορίες photos, ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr