Έναρξη εκπομπής αναμεταδοτών Digea στη Σιάτιστα.

 
Δ.Τ-Ενημερώνουμε τους δημότες του Δημοτικού διαμερίσματος Σιάτιστας ότι έχουν εγκατασταθεί και είναι έτοιμοι για λειτουργία οι αναμεταδότες ψηφιακού τηλεοπτικού σήματος.
Την Παρασκευή 15/5 το πρωί θα τεθούν σε λειτουργία και με αυτό τον τρόπο θα καλυφθεί το σύνολο της Σιάτιστας με ψηφιακό σήμα και θα ικανοποιηθεί ένα χρόνιο αίτημα των κατοίκων της .Ταυτόχρονα θα διακοπεί η εκπομπή αναλογικού σήματος και τηλεοπτικές συσκευές παλαιάς τεχνολογίας θα σταματήσουν να λειτουργούν. Συμβουλευτείτε τον τεχνικό σας για τη συμβατότητα του τηλεοπτικού σας δέκτη η για τυχόν αλλαγές που θα χρειαστεί. Η δαπάνη εγκατάστασης των αναμεταδοτών έγινε από το δήμο μέσω του προγράμματος Φιλόδημος.

Από το δήμο ΒΟΙΟΥ
Δημοσιεύτηκε απο τον στις 11,Μάιος, 2020, 7:37 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr