Ολοταχώς για απολύσεις στο Δημόσιο

Έκτακτα μέτρα-σοκ για εξοικονόμηση άνω των 5 δισεκατομμυρίων ευρώ θα επιβάλλει η κυβέρνηση, αρχής γενομένης από τον επόμενο μήνα, αναφέρει ο «Τύπος της Κυριακής».

Για να διασώσει από βέβαιο εκτροχιασμό τον Κρατικό Προϋπολογισμό του 2011 εξετάζονται ακόμη και μέτρα που θα επιταχύνουν τους ρυθμούς μείωσης του αριθμού των εργαζομένων στο Δημόσιο, καθώς η Τρόικα ασκεί ισχυρές πιέσεις στην κυβέρνηση για περικοπές θέσεων εργασίας, ακόμη και μέσω απολύσεων.

Όπως αναφέρεται στο κύριο θέμα της εφημερίδας, σε μια προσπάθεια να διασφαλιστεί η ομαλή εκτέλεση του Προϋπολογισμού του τρέχοντος έτους, είναι πολύ πιθανό, από το δεύτερο εξάμηνο του 2011, ο κανόνας «1 πρόσληψη για κάθε 5 αποχωρήσεις» να τροποποιηθεί και να γίνει «1 πρόσληψη για κάθε 7 αποχωρήσεις», με περαιτέρω περιορισμό των προσλήψεων και αύξηση των απολύσεων συμβασιούχων.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 26,Μάρτιος, 2011, 12:55 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΕΛΛΑΔΑ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr