Νέα μεγάλη απώλεια για Καστοριά και Δ.Μακεδονία σε θέσεις εργασίας. Μετά τις αποκαλύψεις του Αντ.Παραρά ανακοίνωση και από το Σωματείο Εργατοτεχνιτών Γούνας

ΑΠΩΛΕΙΑ ΘΕΣΕΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Δ.Τ – Οι 500 θέσεις για γουνοποιητικές επιχειρήσεις που περιλαμβάνονταν στο business plan της Ε.Ο.Γ.  σε συνεργασία με την Π.Δ.Μ. είχαν ανακοινωθεί από  τον κ. Καρυπίδη πως ήταν προγραμματισμένο να ξεκινήσουν από το Σεπτέμβριο του 2015.

 Ήταν γνωστές στο Σωματείο μας και περιμέναμε την υλοποίησή τους μετά τις εκλογές καθώς ήταν ένα πρόγραμμα για τη διατήρηση θέσεων εργασίας. 

 Επειδή δεν βλέπαμε κανένα ενδιαφέρον  από τους τοπικούς φορείς ενημερώσαμε εγκαίρως (τον Οκτώβριο του 2020) τον Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς  κ. Σαββόπουλο, τον δήμαρχο Καστοριάς  κ. Κορεντσίδη και τους βουλευτές του νομού μας, για να προχωρήσει το πρόγραμμα.

 Αυτό που μαθαίνουμε από τα Μ.Μ.Ε. είναι πως η νέα περιφερειακή αρχή καθυστέρησε το έργο, με αποτέλεσμα τον κίνδυνο της απένταξης του έργου.

 Προφανώς το κονδύλι αυτό μπορεί να προορίζεται για άλλους σκοπούς και όχι για τους εργαζόμενους που ιδιαίτερα με την κρίση της πανδημίας που  αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα ακόμη και επιβίωσης.

 Έστω και όψιμα καλούμε την Περιφερειακή αρχή να επαναφέρει το πρόγραμμα προς όφελος των γουνεργατών και των γουνοποιητικών επιχειρήσεων.

 

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ του Δ.Σ.                            Η ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

Ε. ΜΑΡΚΟΥ                                               Μ. ΑΛΜΠΑΝΗ

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 17,Μάιος, 2020, 7:30 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΓΟΥΝΑ, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr