Μήνυμα για την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού19η Μαΐου: Ναι στη μνήμη, όχι στη λήθη.

Στο μεγάλο ταξίδι του Ελληνισμού μέσα στους αιώνες της Ιστορίας, η 19η Μαΐου είναι ένα τραγικό ορόσημο θλίψης και ένας ακατάβλητος οδηγός Αγώνα.

Από τις νέες μας πατρίδες της ελληνικής γης, της ίδιας γης από την οποία οι αρχαίοι πρόγονοί μας ξεκίνησαν για τον Πόντο, εμείς τα παιδιά, τα εγγόνια και τα δισέγγονα των Ελλήνων που μαρτύρησαν στη Γενοκτονία, δίνουμε ξανά την υπόσχεση ότι δεν θα ξεχάσουμε ποτέ.

Θα συνεχίσουμε και θα εντείνουμε τη δίκαιη προσπάθεια για την παγκόσμια αναγνώριση του εγκλήματος, την καταδίκη του τουρκικού εθνικισμού και την απόκρουση της ψευδο-«Ιστορίας» που για να υπηρετήσει άλλες σκοπιμότητες αμφισβητεί το έγκλημα ή επιδιώκει να το υποβαθμίσει.

Με όπλο μας την Αλήθεια, με οδηγό μας την ιστορία, τις παραδόσεις και τον πολιτισμό μας και με στόχο τη Δικαίωση που αποτελεί προϋπόθεση για την ειρηνική συνύπαρξη στον σύγχρονο κόσμο, τιμούμε τη Μνήμη των προγόνων μας κρατώντας άσβεστη τη δάδα του Ποντιακού Ελληνισμού.

Ολυμπία Τελιγιορίδου

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 18,Μάιος, 2020, 7:49 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr