Δήμος Νεστορίου: Ηλεκτρονική έκδοση εικοσιτεσσάρων πιστοποιητικών

Δ.Τ – Ξεκίνησε η συνεργασία με τον Δήμο Αθηναίων για την δωρεάν παραχώρηση της ηλεκτρονικής πλατφόρμας που ανέπτυξε για την ηλεκτρονική έκδοση εικοσιτεσσάρων πιστοποιητικών (θα προστεθούν κι άλλα στο μέλλον), χωρίς να απαιτείται η επίσκεψη των πολιτών στον δήμο.Η υπηρεσία δημιουργήθηκε με αφορμή την υγειονομική κρίση, αλλά θα παραμείνει ενεργή και μετά από αυτήν για να εξυπηρετούνται καλύτερα οι δημότες. Ο Δήμος Νεστορίου θα έχει την δυνατότητα μέσα από την ιστοσελίδα του (nestorio.gr) να εκδίδει τα πιστοποιητικά (βεβαίωση μόνιμης κατοικίας, πιστοποιητικό γέννησης, πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης κλπ.) αποφεύγοντας την αυτοπρόσωπη παρουσία των δημοτών στις υπηρεσίες του δήμου. Ο κάθε δημότης μπορεί να επισκέπτεται την ιστοσελίδα nestorio.gr και επιλέγοντας από το κεντρικό μενού «Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες» εισέρχεται στην πλατφόρμα. Χρησιμοποιώντας τους κωδικούς taxis κάνει είσοδο, καταχωρεί ένα email και προχωράει στην αίτηση του για κάποιο πιστοποιητικό. Μόλις η αίτηση αξιολογηθεί από τον αρμόδιο δημοτικό υπάλληλο και εφόσον είναι εντάξει τα στοιχεία που δήλωσε ο δημότης, ενημερώνεται με email για να παραλάβει ηλεκτρονικά το πιστοποιητικό.   

«Εκσυγχρονίζουμε τον Δήμο Νεστορίου, βελτιώνουμε και αναβαθμίζουμε την καθημερινότητα των πολιτών, επιταχύνουμε τον ψηφιακό μετασχηματισμό των υπηρεσιών μας ώστε να υποστηρίξουμε τους πολίτες απέναντι στην πανδημία, αλλάζουμε εποχή και δουλεύουμε σκληρά για να προετοιμάσουμε μία καλύτερη επόμενη μέρα», δήλωσε ο Δήμαρχος Νεστορίου Χρήστος Γκοσλιόπουλος.

Στο ΔΙΚΤΥΟ1 και στον Αντ.Παραρά μίλησε χθες ο δήμαρχος Νεστορίου κ. Χρήστος Γκοσλιόπουλος : 

 

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 22,Μάιος, 2020, 10:04 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΝΕΣΤΟΡΙΟ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr