Η ενημέρωση του Δήμου Καστοριάς για τις βλάβες ηλεκτροφωτισμού

 

 

Δ.Τ – Σχετικά με τις βλάβες που σημειώνονται κατά καιρούς σε ολόκληρα δίκτυα ηλεκτροφωτισμού, σε διάφορες περιοχές της πόλης της Καστοριάς, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται δυσχέρειες στη νυχτερινή μετακίνηση των πολιτών αλλά και εύλογα παράπονα, από την Αντιδημαρχία Τεχνικών Έργων – Πολεοδομίας και Αξιοποίησης Δημοτικής Περιουσίας, εκδόθηκε η παρακάτω ενημερωτική, διευκρινιστική ανακοίνωση και δίνονται ανάλογες οδηγίες για την εξυπηρέτηση των πολιτών:

 

  • Η μέριμνα για τη φροντίδα και την αντικατάσταση όλων των λαμπτήρων είναι αρμοδιότητα, αποκλειστικά, των σχετικών υπηρεσιών του Δήμου Καστοριάς. Όπως επίσης και η αποκατάσταση βλαβών φωτισμού που σημειώνονται σε μεμονωμένες ξύλινες, τσιμεντένιες ή μεταλλικές κολώνες των δημοτικών οδών.

 

  • Για τυχόν προβλήματα και βλάβες που σημειώνονται σε δημοτικές οδούς, σε δίκτυα μεταλλικού ιστού (3-9 μέτρων, βόρεια και νότια παραλία ή Λ.Κύκνων) η αρμοδιότητα είναι και πάλι των σχετικών υπηρεσιών του Δήμου Καστοριάς.

 

  • Για τις περιπτώσεις αυτές οι πολίτες μπορούν να απευθύνονται στην υποδοχή του Δημαρχείου (front desk) που έχει δημιουργηθεί για την εξυπηρέτηση των πολιτών και στις τηλεφωνικές γραμμές: 2467351100 & 2467351103

 

  • Όμως, για την αποκατάσταση βλαβών που σημειώνονται σε μεγάλο τμήμα ή σε ολόκληρο δίκτυο φωτισμού (τσιμεντένιες και ξύλινες κολώνες), οι πολίτες θα πρέπει να απευθύνονται στο κέντρο βλαβών ΔΕΔΔΗΕ στον αριθμό 11500

 

Ο Δήμος Καστοριάς προσπαθεί διαρκώς, με λίγα μέσα αλλά με πολλή υπομονή, για την καλυτέρευση της καθημερινότητας, δημοτών και επισκεπτών. Απαιτείται απ’ όλους διάθεση κατανόησης και συνεργασίας ώστε να αντιμετωπιστούν όσο το δυνατόν αμεσότερα και αποτελεσματικότερα δύσκολες και χρόνιες καταστάσεις, που είναι γνωστές σε όλους.  

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 24,Μάιος, 2020, 12:06 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr