Συστηματικές και συνεχείς εργασίες κοπής χόρτου και περιποίησης του πρασίνου σε κοινόχρηστους δημοτικούς χώρους από το Δήμο Καστοριάς

Δ.Τ – Εδώ και πολύ καιρό, συνεχίζονται καθημερινά, σε κάθε γειτονιά και σε κάθε περιοχή της πόλης οι κοπές των χόρτων και η περιποίηση του πρασίνου των κοινόχρηστων δημοτικών χώρων.

Παρά τις τεράστιες ελλείψεις σε προσωπικό και μηχανήματα, ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Πρασίνου & Πολιτικής Προστασίας, Διονύσης Λίτσκας καταβάλει μία τεράστια προσπάθεια, ακόμη και με προσωπική πολύωρη εργασία χορτοκοπής, για να εξασφαλίσει τις καλύτερες δυνατές συνθήκες στους κοινόχρηστους χώρους και να βελτιώσει την εικόνα της πόλης και του Δήμου.

Οι κοπές χόρτων θα συνεχιστούν συστηματικά και με αμείωτους ρυθμούς σε όλες τις περιοχές, ενώ άμεσα θα ξεκινήσουν και οι ανάλογες εργασίες στα δημοτικά σχολεία ενόψει της επανεκκίνησης των μαθημάτων.

Υπενθυμίζεται για μία ακόμη φορά ότι οι πολίτες θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί κατά τη διάρκεια της θερινής περιόδου για την αποφυγή πυρκαγιών ενώ οι ιδιοκτήτες οικοπέδων θα πρέπει να φροντίζουν για τη καθαριότητα των χώρων τους.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 26,Μάιος, 2020, 11:40 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr