Επαναλειτουργία αθλητικών εγκαταστάσεων Δήμου Άργους Ορεστικού

Δ.Τ – Σχετικά με την επαναλειτουργία των αθλητικών εγκαταστάσεών του, ο Δήμος Άργους Ορεστικού επισημαίνει τα εξής:

Το Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο θα παραμείνει κλειστό, καθώς την επόμενη εβδομάδα (εφόσον το επιτρέψει ο καιρός) θα ξεκινήσει η πρώτη φάση των εργασιών επισκευής και συντήρησης του γηπέδου που περιλαμβάνει την αποκατάσταση-επισκευή του συνθετικού δαπέδου του στίβου (ταρτάν) και τη βελτίωση του χλοοτάπητα του γηπέδου ποδοσφαίρου (προϋπολογισμός έργου 182.000 ευρώ περίπου, από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων).

Επισημαίνεται ότι εντός του ΔΑΚ, αυτή τη στιγμή, πραγματοποιείται μόνο η αθλητική προετοιμασία των υποψηφίων των πανελλαδικών, οι οποίοι εξετάζονται σε αγωνίσματα για την εισαγωγή τους σε σχολές της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης (ΤΕΦΑΑ, Στρατιωτικές Σχολές κ.α.), σύμφωνα με τις πρακτικές οδηγίες Β’ φάσης για την ασφαλή άσκηση σε οργανωμένους αθλητικούς χώρους της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Η άθληση των σωματείων και του κοινού, από 13 ετών και άνω, θα γίνεται στο βοηθητικό γήπεδο, τηρώντας πάντα τις σχετικές οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού (https://gga.gov.gr/component/content/article/278-covid/2981-covid19-sports), χωρίς συγχρωτισμό και με μέγιστη ατομική ευθύνη. Τις ίδιες οδηγίες θα τηρούν τα σωματεία και το κοινό που θα αθλούνται και στα ανοιχτά αθλητικά κέντρα των οικισμών του Δήμου.

Σύμφωνα με αυτές, οι αθλούμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν και να επιδεικνύουν το «Δελτίο καταγραφής αθλούμενου για την ασφαλή επιστροφή στην αθλητική δραστηριότητα», το οποίο είναι διαθέσιμο ηλεκτρονικά στην ακόλουθη διεύθυνση: https://gga.gov.gr/images/Deltio_Katagrafis_V3.pdf.

Τα Κλειστά Γυμναστήρια Άργους Ορεστικού και Κωσταραζίου θα επαναλειτουργήσουν σε δεύτερο χρόνο, όπως άλλωστε έχει προσυμφωνηθεί με τα αθλητικά σωματεία που τα χρησιμοποιούν.

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 30,Μάιος, 2020, 11:55 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr