«Επιτιθέμεθα ενάντια στο μεγαλύτερο σύμβολο της ανθρώπινης ματαιοδοξίας»

«Είναι πρωτόγνωρη και προκλητική κίνηση η διοργάνωση, εν μέσω οικονομικής κρίσης, μιας τέτοιας έκθεσης», δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η Ρίτσα Ανεστοπούλου, μέλος της Πανελλήνιας Συντονιστικής Επιτροπής Ζωοφιλικών Σωματείων.

«Επιτιθέμεθα ενάντια στο μεγαλύτερο σύμβολο της ανθρώπινης ματαιοδοξίας», ανέφερε η πρόεδρος του Ζωοφιλικού Συλλόγου Βουλιαγμένης Τίνα Κασιδόκωστα.

Εκπροσωπώντας τη «Δημοκρατική Αριστερά» ο Θέμης Δημητρακόπουλος, συντονιστής του τομέα πράσινης πολιτικής και οικολογίας και μέλος της Πολιτικής Επιτροπής, τόνισε: «Ενώ σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες η παραγωγή γούνας περιορίζεται ή καταργείται, η Ελλάδα αποτελεί το δεύτερο μεγαλύτερο κέντρο εμπορίας γούνας στον κόσμο», ενώ κάλεσε την κυβέρνηση να εφαρμόσει εναλλακτικά προγράμματα για τη στροφή σε ήπιες μορφές οικονομικής ανάπτυξης, όπως ο οικοτουρισμός και οι βιολογικές καλλιέργειες.

Εκτιμάται ότι για το εμπόριο γούνας θανατώνονται ετησίως περί τα 50 εκατ. ζώα παγκοσμίως.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 26,Μάρτιος, 2011, 4:50 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΓΟΥΝΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr